reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ewo my pewnie będziemy musieli wziąć kredycik:baffled::baffled::baffled: ale....... jeżeli zdrowie dopisze to spłacimy przez te 25 lat:szok: a teraz oszczędzamy koażdy grosik (bez przesady i sknerstwa oczywiście:tak::tak:)żeby ten kredyt był możliwie najniższy.

reklama
Sensi - fajnie jest wychowywać dzieciaczki (bo na jednym nie zaprzestaniecie chyba?) w domku. Jak już macie działkę - to już połowa sukcesu.

Moja beta dopiero jutro będzie, na jakieś zacofane laboratorium trafiłam. :-(

Witajcie w nowym tygodniu!
Carioca spokojnie czekaj na wyniki, też myślę, że będą OK!:-)

Co do domku to my marzymy, żeby mieć chociaż taki wakacyjno - weekendowy drewniany w wiejskich okolicach, żeby można tam odpoczywać i mieć przestrzeń! :rofl:Ale na razie i na to środków za bardzo nie ma. Ale zobaczymy...
Jakoś miałam kiepską noc, nie mogłam spać. Może ze 2 godzinki najwyżej. W takim razie dzisiejszej temperatury nie można brac pod uwagę, tylko traktować jako zakłóconą, prawda?!:confused:
Pozdrowionka dla wszyskich 30-stek!:-)

Vonko jak na Górny Slask to PROVITA dobry wybór - znam kilka osób które sie tam leczy , teraz jest nowa metoda IMSI - właśnie dla osób z problemami "plemnikowymi"
Ale jesli jesteś zdecydowan na metody in vitro to chyba najlepiej w Warszawie w Novum.
Novomedica to porażka - mam koleżanke która tam straciła 2 lata.

Wejdź sobie na www.nasz-bocian.pl
nastepnie Forum
Dalej Pogadajmy
Provitowe pogaduchy

tam jest wiecej na temat kliniki.

Więcej info na privie

Anusieńko dzięki za info :-) Poczytam, posprawdzam. Niestety nic na priva nie dostałam:-(
Pozdrawiam serdecznie.

Vonka - tak bardzo bym chciała żeby Wam się poszczęściło, bardzo serdecznie Ci tego życzę :-*

Nie mam objawów, nic a nic, nawet piersi są normalne, trochę czuję, ze coś tam się dzieje w dole brzucha, ale pewnie normalnie nawet bym na to nie zwróciła uwagi.

Mam dziś małą schizkę - że jutrzejszy wynik bety wykluczy ciąże. Niech pokaże świeżutką ciążę...

Witaj Alek!:-) To napisz jutro co u Ciebie słychać i jak było!

witajcie:-) no to piszę;-)
u mnie bez większych zmian, trochę mam stresu bo jutro wizyta u lekarza..nowego..ciekawe co też mi powie ciekawego?? może w końcu się dowiem, co mi dolega?? skończyłam brać bromek, żre za to witaminy i wiesiołek:-D no i czuję zbliżającą się owu, więc pewnie jutro po wizycie niecnie wykorzystam mężusia:-D
a w górach było fajnie, mimo tego że zamiast śniegu padał deszcz:laugh2:

Carioca to ja trzymam mocno kciuki za jutrzejszy wynik!:tak:

Sensi Aleksandra bardzo dobry wybór:tak:

jak tam Kobitki Wam wieczorek mija?

ja powyciągałam wszystkie swoje dotychczasowe wyniki z badań i monitoringu, no i zastanawiam się co jeszcze powinnam przygotowac na jutrzejszą wizytę??

Dobrej, regenerującej siły nocy! :tak:Czego i sobie bardzo życzę, bo ostatnia była byle jaka. A Tobie Carioca też spokoju, a jutro upragnionego potwierdzenia! :yes::-):yes:
Alek a gdzie Ty z opowieściami z gór?!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry