Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), nowiusieńkie.Z nieodłączną (od miesiąca) materiałową wstawką na brzusiu;-).Nie wyobrażam sobie, abym mogła chodzić teraz w innych porciętach. Troszkę żałuję, że nie lubię spódnic

, ale mimo to pragnienie dzidziołka jest już dużo wieksze!:-) Chociaż pewnie będe chodzić nieprzytomna:sick:, ale nie rozmarzam się!

Ale oglądało moje niewidoczne żyły 5 pielęgniarek:-):-)
:-):-):-):-) Następnym razem nie dam Tobie szans;-):-):-) Oczywiście żartuję...ale faktem jest, że ciężko mi dopasować spodnie, bo zazwyczaj są za krótkie nogawki
Też dzisiaj odbieram paczuszkę z dwiema parami spodni...obym nie musiała ich odpuszczać.
A co sobie będę żałować, tyle mojego;-)
Wzięłam dyżur za koleżankę, która się pochorowała i posiedze sobie w pracy do rana.
Lubię także popłudniowe drzemki
Mezulo przyszedl o 8.30 zrobil co nalezy i czekal na mnie... Ja przyszlam na 11.00 nieco spieta.. Ale wierzcie mi szybko mi minelo bo zabieg poprzedzal godzinny masaz relaksacyjny... Czulam sie jak nowonarodzona, odprezona i kompletnie wyluzowana.. O 12.00 doktorek w asyscie mezula zrobil co nalezy ( nawet nie wiem kiedy
) no a potem przez 20 minut zostalismy sami, ja i maz... I to wszytko...:-)
Dziś tak późno, bo była głodna pobudka o 2 w nocy, poszło mleczko i do rana juz sie dobrze pospało. W sumie to nie wiem czemu głodna, bo od 4 miesiąca nie je w nocy, a to dziś taka niespodzianka! Widocznie coraz wiecej potrzebuje.
Albo ma coś z tatusia, który uwielbia nocne jedzenie!;-) :-)