reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No i w końcu do Was dotarłam, ale tylko na chwilę :(

w kolejności przypadkowej :)

Anuś, Lapisku, Kindziu, Majeczko, Alek, Kajdus, Aga_Mazury, Diablica2, Lili odpoczynku wśród najbliższych i doładowania akumulatorków. Spokojnego i Radosnego Świętowania :-* :-*

Jeżeli o kimś zapomniałam wybaczcie :)

Lecę dalej - dwa przepisy na sałatkę się na mnie patrzą :p

reklama
hej Laseczki :)
jak świętowanie??
my wróciliśmy od rodzinki i w końcu świętujemy sobie razem przy winku.. ;)
a jutro śpię do południa ;D
do jutra.. :laugh:

No i myśmy dotarli a raczej dokulali się ;D jutro goście, ale tak jak Alek w planach mam ogooomne spanko :) Zaraz jakieś winko otworzymy na przetrawienie, bo inaczej nie da się spokojnie położyć spać. Dobrej nocki :)

dobry wieczor i dziekuje kochane za zyczonka,fajnie ze pamietamy o sobie.My mielismy dzis snadanko prawie jak w Polsce.Nawet zaprosilam tesciowke ;) Chcialam zrobic slalatke jazeniowa i wiecie co??? Nie moglam nigdzie kupic ani pietruszki ani selera !!!!! Ale jutro sie wyspie do bolu i POSMIGUSUJE sobie troszke hi hi hi ;D

CZESC 30 TKI!!!
Mam nadzieje ze sie dobrze bawilyscie w swieta!!!
Ja troche mam dzisiaj dola, robilam test mozecie sie domyslic wyniku, buuu a takie mialam dobre mysli i przeczucia. To moje naprawde pierwsze porzadne rozczarowanie! SMUTNO MI buuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nie ma nawet iskierki nadziei dostalam @!
I zawsze tak jest jak testuje natychmiast w ten sam dzien pozniej dostaje @. Wszystko bez sensu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

TO-LA- ja miałam ten sam numer... spóźniała mi się miesiączka .... robiłam test... ujemny... i w ten sam dzieńdostawałam.... jakie było moje zdziwienie jak pewnego dnia test wyszedł.... własnym oczom uwierzyć nie mogłam.... życzę tego i tobie ;D

Witajcie :) powiem tak jak Bridget - jednostek alkoholu na razie zero, papierosy 3 sztuki ilość kalorii - milion, ale dzisiaj odpuszczam totalnie jedzenie - na obiad była salata zielona i mężuś wcisnął rosołek - teraz czekamy na znajomych, ale nawet przy przygotowywaniu potraw nie miałam siły ich próbować ;D

To La nie załamuj się proszę, dzidzia taka przewrotna jest, że za skarby nie chce przychodzić jak tego bardzo chcemy. Może jednak @ nie rozwinie się, dziewczyny które zafasolkowały też miały plamienia w dniu spodziewanej @.

Lapisku smacznego obiadku :) a jutro oczywiście BB-Fit reaktywacja :laugh:

Kindziu u nas bardzo wietrznie więc z Dyngusa nici, chociaż oczywiście mężulek rano wpadł na fantastyczny pomysł - na śpiącą żonkę wylał kubek wody na szczęście była letnia

Anuś, Majeczko, Alek, Diablica miłego świętowania.

A jutro do pracy buuu

Witajcie Laseczki :)
jak Wam mija kolejny dzień świętowania?
ja się wyspałam, potem zjedliśmy z mężusiem śniadanko i poszliśmy na spacerek :)
a teraz siedzę sobie w domku, pije winko i oglądam ,,Nigdy w życiu'' ;D
no i niestety..jutro do roboty..ale co tam.. dziś jeszcze święta;)

To-la trzymaj się Skarbie!! wiem, co czujesz, ale uda się w końcu!! zobaczysz!! MUSI SIĘ UDAĆ!!
ściskam Cię mocno! :)
Moniolku wyspałaś się..?? ;) tak też dziś lajtowo, ale..jednostek alkoholu już 1 ;D
Lapisku dołączam do BB-Fit ;D ;D ;D czuję, że muszę ::) ale dopiero od jutra.. :laugh:
Kindziu a jak śmigusik u Ciebie?? ;) ja zostałam tylko leciutko, symbolicznie pokropiona..hihi.. ;)

to miłego świątecznego popołudnia Dziewczynki :)

Swieta swiata i po swietach... A teraz juz naprawde biore sie za siebie .. musze zrzucicc 7-9 kilo do 20 czerwca :-). Myslicie ze dam rade? :p

reklama
Dzień dobry

Majeczko jaki ambitny plan :) ja trzymam kciuki, aby Ci się udało. Zauważyłam ślicznego kotka czy to ten co ostatnio go przygarnełaś?

U nas impreza się udała nawet za bardzo ;) dzisiaj jest bardzo ciężko...

Do góry