reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie :-)

jeszcze raz dziękuję Wam Kochane za cudowne życzenia:-) :-) :-)
a urodzinki się udały:tak: byliśmy z mężem na smakowitej kolacji, a potem poszliśmy do klubu poszaleć troszkę:-D wróciliśmy do domu ok. 4:-D dzisiaj wstaliśmy po 10 i poszliśmy się poruszać, żeby spalić to co wczoraj zjedliśmy ;-) :-D

Antilko a Ty odpoczęłaś troszkę po pracy? śliczna różyczka:-) buziak ogromny :-*
Vonko trzymaj się Kochana! ściskam Cię mocno!
Kajduś miłej imprezki:tak:
Najeczkoto fajna wycieczka Ci się szykuje, a dużą gromadkę będziesz pilnować? jutro ma być piękna pogoda w W-wie, to sobie pospacerujecie:-) szkoda, że będziesz z dzieciaczkami, bo mogłybyśmy się umówić na szybką kawkę po południu:tak:
Ewuś no to fajnie, że jesteś zadowolona z zakupów:tak: podziwiam Ciebie za te umiejętności, bo ja to do szycia 2 lewe ręce:baffled: tylko guziki umiem przyszywać:-D
Novaczka jak tam się imprezka udała?:-)
Moniś całusek:-)

ufff..a mnie czeka kolejny ciężki tydzień w robocie.., jutro przeprowadzka mojego nowego zespołu, muszę dopilnować wszystkiego- komputery, telefony, wszystko musi działać , jak należy.., środa i czwartek mam szkolenia, w piątek może trochę odsapnę, a potem.. tydzień urlopu!:happy: mam nadzieję, że pogoda będzie śliczna:tak:

reklama
Dobry wieczór!
Kajda Ty pewnie już sie na imprezce bawisz! I mam nadzieję, że fajnie jest i oderwiesz sie od smutków!:)
Antilko to prawda, ze dla dzieciaczków frajda duża, a my wracamy zwykle nieźle wymęczeni, ale nic, jakoś to będzie, już parę takich wycieczek przeżyłam. A najtrudniejsze te z nocowaniem. W tym roku takiej nie planujemy:).
Aluś no to fajne urodzinki!:-) Tez żałuję, że kawka niemożliwa. A gromadka dzieci właściwie nieduża, ja opiekować się będę ósemką, ale dwójka niepełnosprawnych, więc jeszcze bardziej uważać trzeba.
Aluś trzymaj sie w tej pracy, niech tam wszystko przebiega ładnie i sprawnie! A za 5 dni duuużo odpoczynku!:tak:
Dobrej nocki!

Witam sie z Wami wieczorkiem!!!

Vonko trzymaj sie!!! i zagladaj od czasu do czasu...
Ewa podziawiam Twoje zdolnosci... ja mam dwie lewe rece i to co Ty potrafisz zrobic dla mnie jest nieosiagalne... tym wieksze mam uznanie dla Twoich robotek!!!

Alek jesli Cie to pocieszy to ja tez mam ten tydzien pelen pracy... i nie wiem skad wezme sily na prace... Musze duzo spraw zalatwic zeby moc wziasc sobie dwa dni urlopu w przyszlym tygodniu i jechac z mezem na konferencje... wiec nie wykluczone ze bede musiala zostawac troche dluzej w pracy :-(

A poza tym wrocilam niedawno od rodzicow, przywiozlam sobie rowerek i jak tylko pogoda dopisze to mmoze troszke pojezdze...

Witam Was serdecznie :-)

Oluś wszystkiego naj naj naj :tak: :tak: :tak: i przede wszystkim przetrzymania tygodnia pracy o później duuużo wypoczynku :-)

Najka ja też wykonałam minimum jeżeli chodzi o sprzątanie ;-) i udanej wycieczki.

Vonko trzymaj się dzielnie i pisz podtrzymywanie na duchu to nr jeden w naszej ofercie ;-)

Anuś super - Jurę uwielbiam. Na pewno odpoczniecie i nabierzesz dużo świeżego powietrza :-)

Kajduś a wcieło mnie chwilowo ;-) intensywny weekend mieliśmy, najpierw rodzice, później fryzjer, wczoraj basen jeszcze do orange musieliśmy podjechać a po południu byliśmy na kawce u znajomych - przeciągnęła się do późnych godzin wieczornych ;-) A jak u Ciebie?

Ewo śliczności wychodzą spod Twojej igły. Ja muszę z daleka być od karty kredytowej - jej posiadanie uruchamia w moim organizmie jakiś mechanizm, którego mój mąż nie potrafi zrozumieć :-D

Pozdrawiam wszystkie trzydziesteczki i mam nadzieję, że poniedziałek będzie dobrym dniem tygodnia :tak:

Ja dzisiaj niestety mam kilka spraw do załatwienia. Wstałam o 6:00 żeby troszkę do Was najpierw zaglądnąć a później sprawy firmy. Mąż mnie wykorzystuje, póki ma mnie jeszcze w domu ;-) Najważniejsze umówiłam się dzisiaj z koleżanką na ploty - więc przyjemność też będzie :-)

Słoneczne dzieńdobry wszystkim :-)

Aleczku dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń. Życze Ci również samych słonecznych chwil w życiu, bez trosk i zmartwień:-).
Przepraszam za spóźnione życzonka, ale w weckend nieotwierałam kompika.

Ewuś przepiękne maszzdolności:-D A może tak pomyślisz o otworzeniu własnej działalności i będziesz sprzedawać te cudeńka dla dzieci? Taki talent trzeba wykorzystać:tak:

Wszystkiego naj na dzisiejszy dzień dla Was wszystkich :-D

witajcie...
jak ja nie lubie pierwszego dnia tygodnia......
dziekuje bardzo za komplementy, zawsze tak milo sie ich slucha..... uwielbiam robotki....
Monik- chcialabym,ale problem w tym,ze rzeczy takie sa juz dosc drogie przed wykonaniem ( material,nici,prad,eksploatacja maszyn...) a jeszcze dodajac robocizne to taka sukienka by kosztowala ponad $100 cdn ... chociaz one w sklepach sie tak ksztaltuja,ale po dodaniu marz i cudow niewidow... wiec ja poprzestaje tylko na przyjemnosci robienia i ewentualnie obdarowywania znajomych,ktorym takie rzeczy sie podobaja...
moniolek-ja zwykle mam wyczcie z kartami kredytowymi,ale niestety nie zawsze :laugh2:... wczoraj jeszcze zaszalalam i kupilam sobie ( na szczescie z Joe blogoslawienstwem :laugh2::laugh2:) prawie cala nowa garderobe na wiosne-lato.... 10 fajnych t-shirt'ow, spodnice i 4 pary spodni typu capris ( po polsku " na duza wode") i sweterek,do ktorego mam nadzieje dokupic jeszcze bezrekawnik,zeby mi wyszedl "blizniak" ( uwielbiam takie komplety) i wtedy bedzie super wygladac ze spodniczka,ktora jest raczej elegancka oraz buty... wydalam sporo,ale bylo warto i wszystko bylo na przecenie i promocji i w dodatku nie jakies bylejakie tylko na prawde dobrej jakosci,wiec jestem bardzo zadowolona... pozniej sie przejechalismy do Ikei i Joe kupil sobie fotel,o ktorym marzyl od dawna,a trafil nam sie okazyjnie w sekcji "as is" - " jak jest" ( prawdopodobnie model z wystawy) a byl o $100 taniej... a ja kupilam jeszcze koldre na lozko pojedyncze jak moj tata przyjedzie... wypralam juz ja i wysuszylam i mam dziwne wrazenie ze sie chyba ciut wstapila,bo ma 150 cm szerokosci a chyba powinna 160cm.... tak wiec zaszalelismy w weekend oboje....
Wagnies- my tez sie zbieramy juz trzeci rok za kupno rowerow.... ja nawet mysle o kupnie takiego stacjonarnego i postawienie go przed kompem zamiast krzesla....
Alek- oby do weekendu.... niestety w Kanadzie go nie mam... ale biore 1 maja wolne na badania ( usg i krwi jesli @ zawita w terminie) potem chyba ostatni weekend maja jest ustawowo wolny tzw. dzien krolowej Victorii....
Antila- jak ci minal weekend?
Novaczka- jak udala sie imprezka? czy juz lepiej z siostry noga?
Carioca- co u ciebie? jak maluszek?
Sensi- daj znac ...
Vonko- przesylam pozdrowionka...
i calej reszcie 30-tek rowniez...

Hej, hej - Dziewczyny!!! Co tu tak cicho?????

Ewa kurcze... tez bym chetnie wymienila cala garderobe ale niestety na koncie debet :-(
A z tym rowerem to dobry pomysl... siedze tyle przed komputerem to jak postawie rowerek to przynajmniej moze zrzuce zbedne kilogramy... Musze to z moim mezulkiem przedyskutowac

Pozdrawiam wszystkie i odezwijcie sie! co u Was slychac?

trzydziechy, no ładnie żesmy sie opuścily....:-p:tak::-D widac, ze wiosna przyszla i wszystkie chyba za jakies diety cud sie zabraly, ćwiczonka i tym podobne... a propos... moj rower nadal stoi w piwnicy a sezon nie rozpoczety:zawstydzona/y:wstyd normalnie! a mialyscie mnie mobilizowac.... i co:confused::laugh2: wlasnie,w ramach odchudzania wciagnelam przed chwila tiramisu z wczorajszej imprezki:zawstydzona/y::-p
wagnies, ty tu nam watek podtrzymujesz:-) oj, duzo pracki.. ja tak mialam w zeszlym tygodniu.. teraz ciut lzej, ale do konca tyg, jeszcze 4 dni i moze byc roznie.. wkazdym razie juz blizej dlugiego weekendu:) a gdybys mieszkala blizej mnie to chetnie bym sie na rower z toba umowila:tak:
Najko jak bylo na wycieczce?? pewnie masz dosc... a dzieciaczki daly w kosc, co??
monik, witaj:) milo, ze jestes:)
moniolek, ty tez widze dzis intensywnie:) ale na koniec zasluzone ploty:) prawidlowo:tak:a na dlugi weekend gdzies sie z mezusiem wybieracie??
Alus, jak tam przeprowadzka w pracy?? bedziesz miala wieksze biuro??
Ewka, wow, ale zaszaleliscie na zakupach:szok: ja chcialabym sie w tym tyg. wybrac i cos sobie kupic... bo jak zwykle stwierdzam, ze nie mam sie w co ubrac....:dry::tak:

buziole dla wszystkich:) udanego wieczorku:))

reklama
Kajda czyzbysmy zostaly tylko we dwie na trzydziestakach??? :-(
Moj rowerek stoi w pokoju... i nie mam z kim jechac:-( szukam chetnych...
a w ramach odchudzania wyciagnelam z lodowki tiramisu... Kajda - smacznego ;-)

Do góry