reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewuszki, ja tylko na chwileczke, zebyscie wiedzialy ze nie zapomnialam o was:) jakos nie bylo czym sie chwalic ostatnio, a nie chcialam was zasmucac i meczyc nie takim humorkiem. moj maz byl w piatek na badanich nasienia, ktore generalnie nie wypadly za dobrze. i stad moj niezbyt nastroj. teraz jest juz lepiej, stwierdzilam, ze nie ma co sie zamartwiac, bo co to da... nic..
jutro po pracy wyjezdzamy na urlopik w gory swietokrzyskie, tam moj maz ma rodzine, wiec przy okazji odwiedzimy i pozwiedzamy:) wracamy w niedziele.
sciskam was mocno i moze wieczorkiem cos popisze, a jak nie, to pewnie jeszcze jutro z pracy cos skrobnę:)
udanej niedzieli, buziaki dla wszystkich:)

reklama
witajcie:-)
melduję się i ja:-)
rany! ale u nas pusto..:szok: no cóż..długi weekend w końcu:tak: szkoda, że taki zimny:baffled: miała być piękna pogoda, wycieczki rowerowe mieliśmy już zaplanowane, a tu dzisiaj wieje zimny wiatr, a jutro ma być jeszcze zimniej:-( i tak cały tydzień..:wściekła/y:
Antilko ale Ci fajowo, że lecisz w czwartek:tak: nałap dla nas jak najwięcej słoneczka i ciepełka:tak:
Kajduś a może nie jest tak źle..? czy Twój mąż pierwszy raz robił badanie? a co wyszło nie tak? my mamy skierowanie na posiew- z ja szyjki macicy, a mąż nasienia + chlamydię oboje, czekam tylko aż mi się @ skończy i pójdziemy razem, to takie przygotowania przed ewentualną inseminacją lub in vitro..:baffled:
Najeczko a jak u Ciebie? jak się czujesz? wypiłaś wczoraj piwko?;-)
Carioca ale fajniutki brzusio:-)
Maraniko a kiedy mąż przyjeżdża? a winko myślę, że Maluszkowi nie zaszkodzi..;-)
Moniś wypoczywaj Słonko :-)
Anusia czy już po orgametrilu? to czekamy teraz na @ i przyjeżdżasz, prawda? daj znać, na kiedy będziesz miała wizytę? ja zaczęłam brać marvelon, matko! czuję się okropnie! łażę cały czas śpiąca, no ale cóż..skoro jajniczki mają odpocząć, to zapewnię im ten komfort:tak:
Yulkana witam cieplutko:-)

miłej niedzieli Kochane! ja od jutra urlopuję cały tydzień:-) ale nie wyjeżdżamy nigdzie- pogoda :wściekła/y: - więc i ja piszę się na podtrzymywanie wątku :-D

UDAŁO SIĘ!!!!!! Dwa zdjęcia z 01.04.07 z samego środka zamarzniętego Morskiego Oka.Na tym drugim sprawadzałam zasięg sieci komórkowej i..... był:tak: :tak: :tak:
30iubk4.jpg
2hpk8dj.jpg

A tak wogóle to cześć dziewczynki:-)

Witaj Yulkana, widzę, że jesteś Październikówką:-) Mam do Was sentyment też przez chwilkę tam byłam, ale niestety się nie udało:-(
Kajda badanie nasienia warto powtórzyć, bo lubi się zmieniać i to na korzyść:tak:
Aluś jasne postaram się duuużo słonka przywieźć:-) :tak: Oczywiście mnóstwo zdjęć zamierzam zrobić i wkleję, bo już umiem;-) :-)
Carioca teraz to Was zamęczę zdjęciami;-) :-D

witam sie i ja....
coz @ dopadla mnie jak przewidywalam wczoraj wieczorem - chociaz do samego konca mialam jeszcze nadzieje mimo oczywistych oznakow.... czyli we wtorek na badanie krwi i nie wiem jeszcze co z usg , chyba jutro zadzwonie do rejestracji i sie dopytam.... ogolnie czuje sie juz dobrze i "czyszczenie" kanalow lzowych bylo tylko jednorazowe... teraz czekam na wizyty u lekarzy i badania ... oczywiscie w dalszym ciagu bedziemy sie strac i postaram sie wyluzowac ( na ile to mozliwe- moze ktos by mi dal jakies rady jak to zrobic,bo mnie sie udaje na ok 20 dni w cyklu a te 4 ostatnie to moge o jakimkolwiek luzie zapomniec!?).... no ale owinnam sie cieszyc,ze chociaz mam krotkie cykle i w przyszlym tygodniu kolejne staranka....
Antila- super zdjecia i "zameczaj" nas nimi :tak::laugh2::laugh2:
Alek- my tez wybieramy sie na badania...
Kajda- mam nadzieje,ze uda wam sie urolp i bedziecie mogli sie ciut odprezyc ... a badania na pewno warto chociaz raz jeszcze powtorzyc....
Yulkana- witaj wsrod nas i gratulacje!
Najka-milego pobytu u rodzinki...
Carioca-co u ciebie ? jak sie czujesz? jak przygotowania? dobry pomysl z przeprowadzka do tesciow na koniec ciazy jesli masz taka mozliwosc i dobrze sie u nich czujesz... jaka ty jestes ciagle szczuplutka?!
Maraniko- cudnie,ze maz wrescie wroci i bedziecie mogli razem czekac na malenstwo... ja tez kiedys przez rok bylam w zwiazku na odleglosc i za kazdym razem jak przychodzilo do zegnania sie to byl to koszmar dla mnie... nie nadaje sie ... ale z drugiej strony przywitania byly najpiekniejszymi chwilami i mialam wrazenie,ze jednak nas umacnialy... zwiazek rozpadl sie dopiero pozniej jak wreszcie mnie sie udalo na to zdecydowac i wyjechac do Kanady..... bardzo dluga historia...

Czesc Dziewczyny.
Wpadłam się przywitac i podobnie jak Kajda zapenwic że o Was pamiętam.
Podczytuje Was czasami ale jakoś weny mi brak.Sorry.
Ostatnio sporo się działo i potrzebuje troche odpocząć. W tym celu wybieramy sie z m. na mały urlop w góry. Może tam "złapiemy" lepszą formę?
Obiecuję że jak wrócimy odezwę się.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Hej Vonko odpoczywaj sobie i w racaj do nas z nowymi siłami:tak:
Ewo właśnie masz krótkie cykle nie to co ja 33-35 dni a poza tym nie musisz czekać kilku miesięcy:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry