reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dobry wieczor milym kolezankom nie rozpisuje sie teraz czesto bo mam milion psraw na glowie.Na przyjemnosci brakuje juz czasu,wielka szkoda dla mnie.ALe czytam Wasze posty zeby nie wypasc z obiegu.Postaram sie worcic do Was jak najszybciej.
Wiecie ze za 36 dni wychodze za maz??????????? >:D
aaahhhhhhhhhh odaje Wam link na BB gdzie zamiescilam fotki z panienskiego,ktore obiecywalam.Udanego owocnego cieplutkiego weekednu zycze !!!
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,4642.0.html

reklama
Ja też Was witam

Anuś pewnie porządki Cię wzywają dlatego spać nie możesz ;D

Kindziu świetne zdjęcia - bardzo mi się podobają i widać, że zabawa była fantastyczna a w czasie mojego wieczoru też knajping uprawiałyśmy tylko, że ja nie miałam wianka :(. Pomysł z koszulą nocną - rewelacja ;D

Zdjęć nie prześlę bo nie mam jak, ale spróbuję coś poszperać na allegro to Wam podeślę - wydaje mi sie, że podobne widziałam na jakieś aukcji.

Majeczko a może uda Wam sie wyskoczyć przynajmniej na tydzień?

Lapisku opowiadaj czy udało Ci się wymusić jakąś deklarację od męża w sprawie wakacji ;)

Jak mija sobota? Ja już pranie wywiesiłam powinno szybko wyschnąć a poza tym lenia złapałam i nie chce mi się, co tam zacznę sprzątać później ;)

hallo znalazlam 5 minut !! Ciesze sie ze podobaja wam sie fotki :laugh: Impreza byla naprawde cool!! Co do brzuszka,to trenowalam ostro na silowni 5 dni w tygodniu 2xdziennie.Niestety teraz nie mam tyle czasu a po pracy jestem taaakkk padnieta ze nawet nie mysle o silowni,szkoda mi tylko ze marnuje to na co tak ciezko pracowalam.Ale ktoregos dnia wroce do trenowania miesni.
Dobrej nocki moje drogie paaaaa

Witajcie :)

Lapisku :laugh: :laugh: :laugh: dobre to co Ty powiesz za 10 lat ;) Mnie się dzisiaj nic nie chce, niewyspana jestem i wogóle mam spowolnione ruchy. Gratuluję przekonania męża do wyjazdu :)

Kindziu podziwiam za wytrwałość.

A myśmy w końcu sezonu nie rozpoczeli :mad: :mad: :mad:
ale miałam Lapisku takie objawy w zeszłym roku- dla mnie zawsze to siodełko za twarde!! ;D :laugh:.

anusieńka pisze:
A myśmy w końcu sezonu nie rozpoczeli  :mad: :mad: :mad:

Anuś a coś Ty taka wnerwiona ;)

Lapisku no to poszalałaś i widzę, że niezłe wakacje się szykują

Myśmy przed chwilą wrócili od znajomych niestety deszcz nas wygonił z siedzenia na dworze. Lecę na Taniec, mam nadzieję że jeszcze wróce

reklama
A to Ci niespodzianka w Tancach- a myslałam, że Koroniewska odpadnie?

A Wy juz chyba spicie?

pa, milutkich snów bo ja ostatnio szybko senna sie staję......

Do góry