reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie dziewczynki - wpadłam do Was na chwilkę - no mnie też zdziwiły wyniki głosowania. Mam nadzieję, że Olka dotrwa do finałowej dwójki :)

Dzisiaj odebrałam wyniki morfologii - leukocyty troszkę nisko, ale byłam przeziąbiona więc to wszystko tłumaczy. Pozostałe parametry bardzo dobrze - soczek warzywny widać działa ;D jutro do gina a 4 maja na zabieg. Jejku żeby troszkę chłodniej się zrobiło, bo tam padnę.

Miłego wieczoru

Witaj Moniś-no t odobrze że wyniki wyszły o.k.
rzeczywiscie upał- ale moze tam mają klimatyzację- nie pamietam? tam bedziesz robić gdzie ostatnio?

no nic bedę trzymać kciuki za Ciebie. :-* :-* :-* :-*

Anuś a wiesz, że nie pamiętam - bo robiłam w styczniu i jakoś nie rozglądałam się za klimą ;), ale tak będzie tam gdzie ostatnio.

Ciekawe co u Alek, jak po weekendzie - pewnie nie może dojść do siebie ;)

Witajcie Moje Drogie :)
jestem!! wróciłam!! szczęśliwie samolot zlądował..hihi.. :laugh:
Przede wszystkim jeszcze raz chcialam Wam Wszystkim bardzo bardzo podziękować za życzenia urodzinowe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
jesteście naprawdę Kochane!! :) :) :)

A co weekendu to był cudowny ::) wypoczęłam, chociaż się nie wyspałam, szkoda mi było czasu na spanie ;D

reklama
Do góry