reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No wiec jestem... wlasnie wrocilam z trasy - musialam zobaczyc gdzie jutro bede pracowala... zrobilam ponad 100 km w niecale 2 godzinki

Najka to jest rajd subaru a ja ide na zabezpieczenie trasy... i jestem rzucona na gleboka wode bo ide na tzw SOS - punkt ktory ma duzo pracy jak sie cosik stanie na trasie rajdu... mam nadzieje ze sobie poradze z tym. Na zabezpeiczenie rajdu ide pierwszy raz... zdam relacje jak wroce... a moze i jakies fotki uda mi sie strzelic bo bede stala w dosc widowiskowym miejscu....

Sensi to moze jak bede miala cosik do zalatwienia to poprosze o pomoc skoro tak dobrze idzie Ci zalatwianie w urzedach ;-)

Leyna oj chcialabym zeby te moje zachcianki byly tym spowodowane... mysle ze Antila tez by nic przeciwko nie miala:tak:

Antila jak cos to moge Ci przywiezc nawet caly worek lisci z wisni... pojade do rodzicow za tydzien wiec obskubie wisnie;-):-D:-)

Ewa to kiedy sie umawiamy na wyzerke?

A ja wlasnie ide sie kapac, zrobie jeszcze kanapki na jutro i ide lulu bo pobudka o 3 nad ranem...

reklama
Witajcie!:tak:
ja nadal w dwupaku:-D i dobrze:tak::tak:,bo muszę się wam pochwalić, że od teraz każdy termin porodu jest już o czasie:tak::tak:. Kubuś jest donoszony-cieszy mnie to tym bardziej, że-jak wiecie-był to dla mnie bardzo trudny czas. buziaczki;-). miłego dnia:rofl2::rofl2:

Sensi gratuluję :-):tak:Teraz pozostaje spokojnie czekać na to, kiedy Kubuś zdecyduje się zawitać na świat. Niesamowicie szybko ten czas leci, wydaje mi się, że dopiero wczoraj informowałaś nas o II. Mam nadzieję, że zdążysz jeszcze pstryknąć fotkę brzuszka i nam wkleić.

Wagnies całay worek to może za dużo:-D
Aluś co porabiasz? wkleiłam na zamkniętym coś specjalnie dla Ciebie ;-)
Ewa wiesz to chyba niezły pomysł.Chodziłabyś z radością do pracy i klientki byłyby zadowolone z profesjonalnych rad:tak:
Leyna ponieważ nie mogłam się zdecydować na kolor zostawiłam wolną rękę mojemu M. Zobaczymy co z tego wyjdzie:-D
Carioca gdzie się podziewasz?:-)

Antilo fotki są ale w pośpiechu nie zabrałam ze sobą do pracy aparatu :sorry:
ja też nie mogę uwierzyć, ze to koniec ciaży-jakoś tak za szybko:confused2:-pewnie dlatego, że miałam inne problemy i nie zdażyłam zastanawiać sie nad sobą.

Zapraszam na soczek wiśniowy do mnie-wczoraj ruszyłam z produkcją:happy2::happy2:

Sensi do poniedziałku :-)

dziś stać mnie tylko na przywitanie. ta pogoda mnie dobija :sick: ciśnienie tragiczne, kolana mnie bolą, bo wilgoć w powietrzu. nie mam weny nic pisać...

pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego weekendu, bo nie wiem czy będę miała dostęp do kompa :tak:

witajcie..
widziałyście w wiadomościach tą historię o wstrętnej babie, która w przeddzień porodu piła, rodziła kompletnie pijana i urodziła chłopczyka, który miał ponad 1 promil alkoholu we krwi???????:angry::angry::angry: dostał tylko 1 punkt w skali Appgar i może mieć (jak przeżyje..) trwałe uszkodzenie mózgu..:no::wściekła/y::angry::no::wściekła/y::no::angry:
nie mogę!! no nie mogę znieść takich historii!!:angry::angry::angry: zabiłabym babę gołymi rękami!! 34 letnia meliniara i 7 dzieci..i to biedne maleństwo..:no::no::no:
nie mogę się pozbierać po tym..
zajrzę później Kochane..

reklama
Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam z rajdu... padam na psyk... ide sie kapac i spac bo jutro pobudka o 2 w nocy... relacje pewnie zdam w ndz... no i mam super zdjecia z trasy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry