Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) u szczpienia a poza tym caly przyszly tydzien bede sama bo mezus jedzie do Polski na 10 dni i 8 maja zabieg... A potem mam nadzieje ze szybko bedziemy sie przytulac...:-) Dzis wypada mi trzoche spozniona owulacja bo znowu chodzic nie moge tak mnie kluje lewy jajnik no i przytulac mi sie chce :-[. I chyba skorzystam z tego i tym razem tylko dla czystej przyjemnisci...Poza tym przez to cale teczenie i operacje popadlismy w problemy finansowe i troche sie martwie...Ale...zdrowie najwazniejsze.No coz Lapis Lazuli a ja myslalam ze z jakis cieplych stron do nas klikasz. Ale fajnie przynjamniej sobie pojdziesz na basenik, mi starsznie tego brakuje, uwilebiam plywac, nie wiem czy wiesz mieszkalam kiedys na Florydzie Tam jest cuuuudoownie, wszedzie baseny pod oknami a jak komus sie poszczesci to ma z jednej strony basen a zdrugiej ocean hihi ja az tak dobrze niemialam ale basenik przed praca z rana albo po w nocy hhmm miodzio , a teraz siedze w Chicago niestety, czterech por roku mi sie zahcialo no i wlosy se z glowy dre po co bylo sie przeprowadzac.!!! No coz...nic wiecej ni powiem hihiTO-LA, witaj Kochana, pływam sobie jak pojadę na kryty basem, w ramach BB-Fit Szczerzy się
Dziękuję bardzo TO-LA :-* :-* :-*TO-LA pisze:Alek trzymam mocno ale to bardzo mocno wszystkie paluchy za ciebie tak szczegolnie bo po starej znajomosci![]()
![]()
!!! Bedzie dobrze!!!
[/color]