reklama
KINDZIA100
Fan(ka)
HEJJJ LASECZKI ja tez porowerkowalam troche w ten weekend.Dobrze mi to zrobilo :laugh: Zaczynam miec nerwowke przedslubna.Bedziemy w krakowie dwa dni przed slubem.Wlasciwie to jeden bo jak przyjedziemy w czwartek rano to musimy odespac troszek podroz.A zalatwian ciagle od metra !!! 
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Hej moje drogie netowe przyjaciloki..:-)
Ja zapracowana i zaczyna mnie meczyc dietka bo efektow nie widac a chodze glodna.. dzis bylam z mlodszym dzieckiem 9 kocim
) u szczpienia a poza tym caly przyszly tydzien bede sama bo mezus jedzie do Polski na 10 dni i 8 maja zabieg... A potem mam nadzieje ze szybko bedziemy sie przytulac...:-) Dzis wypada mi trzoche spozniona owulacja bo znowu chodzic nie moge tak mnie kluje lewy jajnik no i przytulac mi sie chce :-[. I chyba skorzystam z tego i tym razem tylko dla czystej przyjemnisci...Poza tym przez to cale teczenie i operacje popadlismy w problemy finansowe i troche sie martwie...Ale...zdrowie najwazniejsze.
A co u was? Czy kous sie udalo zafasolkowac? :-)
Lapisku urlopik odpada bo zdrowie nas za duzo w tym roku kosztuje... I juz czasem mam dosyc .. W zeszlym roku moje zdrowie i ta cala chlamydia nas wyssala z kasiorki a teraz moj mezus musi sie operowac.. Ale mam nadziejeze przyjda dla nas lepsze czasy..
Manioleczku trzymam kciuki! bedzie dobrze...
Ja zapracowana i zaczyna mnie meczyc dietka bo efektow nie widac a chodze glodna.. dzis bylam z mlodszym dzieckiem 9 kocim

A co u was? Czy kous sie udalo zafasolkowac? :-)
Lapisku urlopik odpada bo zdrowie nas za duzo w tym roku kosztuje... I juz czasem mam dosyc .. W zeszlym roku moje zdrowie i ta cala chlamydia nas wyssala z kasiorki a teraz moj mezus musi sie operowac.. Ale mam nadziejeze przyjda dla nas lepsze czasy..
Manioleczku trzymam kciuki! bedzie dobrze...
TO-LA
Fanka BB :)
hej dziewczyny!!!
znow mnie dawno nie bylo... ale nie zapominam o was..
mam male pytanko do Lapis-Lazuli gdzie ty mieszkasz ze idziesz sobie polywac hahaha jesli mozna wiedziec???
no i drugie pytanko do Alek gdzie na wakacach bylas??? Ale dzisiaj ciekawska jestem co? Jakos nie nadazam ostatnio czytac i nie jestem nabierzaco! Trzymam kciuki za ciebie Alek zeby sie z tych wakacjii cos w koncu wyklulo. Ale tez za wszystkie was trzymam kciuki. !!!
Mam nadzieje ze teraz na wiosne fasolki sie posypia razem ze wsyztskimi roslinkami co teraz rozkwitaja!!! Ja tam u was dziewczyny ale u nas juz pieknie zielono kwiatow pelno, bez zakwitl, a takze inne drzewa , zrobilo sie u nas calkiem przyjemnie i jakos tak lzej na sercu i nastroj sie poprawil i nadzieje na lepsze "jutro" wrocila! Jestem pozytywnie nastawiona do wszytskiego. Choc w zeszlum tygodniu bylo znacznie cieplej chodzilam juz w sandalkach i krotkich spodenkach w tym tygodniu troche tylek zmarzl szczegolnie wczoraj ale teraz bedzie juz znowu tylko cieplej i cieplej. Pozdrawiam serdecznie was wszystkie i sle troche pozytywnej energii jesli komus brakuje oraz wiosennego ciepelka. papapa
ale sie rozpisalam... papa :
:
znow mnie dawno nie bylo... ale nie zapominam o was..
mam male pytanko do Lapis-Lazuli gdzie ty mieszkasz ze idziesz sobie polywac hahaha jesli mozna wiedziec???
no i drugie pytanko do Alek gdzie na wakacach bylas??? Ale dzisiaj ciekawska jestem co? Jakos nie nadazam ostatnio czytac i nie jestem nabierzaco! Trzymam kciuki za ciebie Alek zeby sie z tych wakacjii cos w koncu wyklulo. Ale tez za wszystkie was trzymam kciuki. !!!
Mam nadzieje ze teraz na wiosne fasolki sie posypia razem ze wsyztskimi roslinkami co teraz rozkwitaja!!! Ja tam u was dziewczyny ale u nas juz pieknie zielono kwiatow pelno, bez zakwitl, a takze inne drzewa , zrobilo sie u nas calkiem przyjemnie i jakos tak lzej na sercu i nastroj sie poprawil i nadzieje na lepsze "jutro" wrocila! Jestem pozytywnie nastawiona do wszytskiego. Choc w zeszlum tygodniu bylo znacznie cieplej chodzilam juz w sandalkach i krotkich spodenkach w tym tygodniu troche tylek zmarzl szczegolnie wczoraj ale teraz bedzie juz znowu tylko cieplej i cieplej. Pozdrawiam serdecznie was wszystkie i sle troche pozytywnej energii jesli komus brakuje oraz wiosennego ciepelka. papapa
ale sie rozpisalam... papa :
Witajcie Laseczki ;D
dziś był piękny dzień!! tyle słońca!! ;D cudnie po prostu!! :
To-la niestety byłam tylko na weekendowym wypoczynku, ale było super!! ;D a czy coś się wykluje z tego..?? zobaczymy..
wolę o tym nie myśleć, ale gdzieś tam mam malutką nadzieję
cieszę się bardzo, że u Ciebie lepiej
tak trzymaj..

dziś był piękny dzień!! tyle słońca!! ;D cudnie po prostu!! :
To-la niestety byłam tylko na weekendowym wypoczynku, ale było super!! ;D a czy coś się wykluje z tego..?? zobaczymy..
TO-LA
Fanka BB :)
No coz Lapis Lazuli a ja myslalam ze z jakis cieplych stron do nas klikasz. Ale fajnie przynjamniej sobie pojdziesz na basenik, mi starsznie tego brakuje, uwilebiam plywac, nie wiem czy wiesz mieszkalam kiedys na Florydzie Tam jest cuuuudoownie, wszedzie baseny pod oknami a jak komus sie poszczesci to ma z jednej strony basen a zdrugiej ocean hihi ja az tak dobrze niemialam ale basenik przed praca z rana albo po w nocy hhmm miodzio , a teraz siedze w Chicago niestety, czterech por roku mi sie zahcialo no i wlosy se z glowy dre po co bylo sie przeprowadzac.!!! No coz...nic wiecej ni powiem hihiTO-LA, witaj Kochana, pływam sobie jak pojadę na kryty basem, w ramach BB-Fit Szczerzy się
Alek trzymam mocno ale to bardzo mocno wszystkie paluchy za ciebie tak szczegolnie bo po starej znajomosci
Dzień dobry moje drogie 
Mnie też marzą się wakacje no, ale w I tygodniu lipca jedziemy na odpoczynek nad morze a we wrześniu gdzies jeszcze moze uda mi sie na last minute cos wysznupac. Tak wiec plany zaklepane
Majeczko znowu sama zostaniesz, ale w slusznej sprawie mąż wyjeżdża - 8 marca kciuki masz zamówione. A ijak długo będzie trwała operacja?
Lapisku no widzę, że najbardziej szalejesz w ramach BBFit - tylko nam nie zniknij - ja wczoraj wyciorałam się na jodze
Tola pięknie że humor wrócił na właściwe miejsce a co do Chicago - ja to bym na mecze NBA chodziła chyba cały czas :
Kindziu odliczaj, odliczaj - ślub zbliża się wielkimi krokami ale nie ma się co stresować będzie dobrze
Alek ja Ci zazdroszczę Manchesteru
Anuś Ty się nic nie martw :-* :-* :-*
Dobra idę odrabiać zaległości na wątku głównym, bo za chwilę wypadnę z obiegu
U nas słonecznie więc zapowiada się cudny dzień.
Mnie też marzą się wakacje no, ale w I tygodniu lipca jedziemy na odpoczynek nad morze a we wrześniu gdzies jeszcze moze uda mi sie na last minute cos wysznupac. Tak wiec plany zaklepane
Majeczko znowu sama zostaniesz, ale w slusznej sprawie mąż wyjeżdża - 8 marca kciuki masz zamówione. A ijak długo będzie trwała operacja?
Lapisku no widzę, że najbardziej szalejesz w ramach BBFit - tylko nam nie zniknij - ja wczoraj wyciorałam się na jodze
Tola pięknie że humor wrócił na właściwe miejsce a co do Chicago - ja to bym na mecze NBA chodziła chyba cały czas :
Kindziu odliczaj, odliczaj - ślub zbliża się wielkimi krokami ale nie ma się co stresować będzie dobrze
Alek ja Ci zazdroszczę Manchesteru
Anuś Ty się nic nie martw :-* :-* :-*
Dobra idę odrabiać zaległości na wątku głównym, bo za chwilę wypadnę z obiegu
Dziękuję bardzo TO-LA :-* :-* :-*TO-LA pisze:Alek trzymam mocno ale to bardzo mocno wszystkie paluchy za ciebie tak szczegolnie bo po starej znajomosci![]()
![]()
!!! Bedzie dobrze!!!
[/color]
A tak w ogóle to witam ;D
ależ dziś czuję się zmordowana!! ledwo żyję..
Moniolku i ja cieszę się z tego wyjazdu, bo jest dla mnie wyjątkowy.. :
kurcze!! tak bardzo chciałabym tam polecieć z maleństwem..chociaż pomarzyć można..
reklama