Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anusieńka pisze:co Ty przez ostatnie 2 dni:laugh:
:laugh:
ja już ostatnio odpusciłam to mierzenie - mierzyłam 1,5 roku - hihi
anusieńka pisze:Moniś a zapraszam - zrobie Ci taka płytkę przeciw zgrzytaniu - poważnie mówiac jeśli rzeczywiście zgrzytasz i ściskasz zęby to można taką płyteczkę na noc i do pracy przy komputerze, jazdy samochodem i innych stresujacych sytuacji zrobić- przezroczysta i nie widać....
moniolek pisze:Ty mi tutaj nie zamydlaj tylko mnie mniej stresuj![]()
alek pisze:Anusia ja mierzę temperaturkę jak się budzę, nie zawsze to jest ta sama pora niestety, więc dlatego tak z dystansem to niej podchodzę..na przykład w dzień kiedy wyszły mi II na teście owu temp była dość niska, potem się podniosła, ale u mnie podniesiona to tak ok. 36,6 w porywach do 36,9 :
a co do objawów..cóż od tygodnia czuja lekkie kłucie w sutkach i takie napięcie dziwne, ale to może być wytwór mojej wyobraźni ;D poza tym temp od 5 dni utrzymuje sie na poziomie 36,7- 37,0 :no i jest więcej śluzu..
ale ja już nie pierwszy raz obserwuję u siebie takie objawy, więc im nie wierzę ani trochę :laugh: