reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Alek niezłe  ;D, ale wiesz dziewczyny zafasolkowane mówiły właśnie o kłuciu w sutkach więc może  :)

Anuś nawet nie zaczynaj...  ;)

Idę popróbować wkleić zdjęcie, chce Wam podesłać moje stanowisko pracy jak wyglądało 8 marca, Panowie nam przygotowali, ale miałyśmy niespodzianke.  Tylko nie wiem jak wklejać  :mad: więc idę się pouczyć, wracam za chwilę

moniolek pisze:
Alek niezłe  ;D, ale wiesz dziewczyny zafasolkowane mówiły właśnie o kłuciu w sutkach więc może  :)

Anuś nawet nie zaczynaj...  ;)

Idę popróbować wkleić zdjęcie, chce Wam podesłać moje stanowisko pracy jak wyglądało 8 marca, Panowie nam przygotowali, ale miałyśmy niespodzianke.  Tylko nie wiem jak wklejać  :mad: więc idę się pouczyć, wracam za chwilę

o super Moniś chetnie zobaczymy -

z tymi chorymi to miałam na myśli u męża w pracy - nie na forum!!!!!!!!!!
czyli że bedzie dużo pracy :( :(

Kochane dopóki nie zobaczę pieknych i wyraźnych II na teściku ciążowym (bo na owu już widziałam ;D) to nie uwierzę :p
Własnie zobaczyłam, że o 23:00 na TVP1 będzie ,,Milczenie owiec''!! może nie usnę ;)
Moniolek czekamy na fotkę ;D

Moniś ale Ty zdolna jesteś- ja to nie umiem wstawić takiego zdjęcia.
wogóle to nie mam cyfrówki :( :( :( :( :( :( :(ale jestem zacofana  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Jupi udało się  :)

Alek ja też czekam na Milczenie... widziałaś całą trylogię?  Mimo wszystko najbardziej podobał mi się Czerwony Smok

Aluś nio są słodcy zawsze coś wymyślą.  W zeszłym roku była Akademia z wierszykami a oni pod muchą  :)

Do góry