monik75
Mama Mai i Oskarka
Witam wieczorkiem :-)
Ewo gratuluję podpisania umowy na cały etat :-):-):-) Myślę że ta praca pomoże Ci w ponownych starankach. Będziesz teraz bardzo zajęta i nie będziesz tyle myśleć o fasolce. A jak się ostatnio przekonałaś, kiedy czekałaś na zabieg i nie myślałaś o starankach to się wtedy udało. Trzymam mocno kciukasy
Ubranka przecudne:-) i takie różowiutkie i te króre robisz w ecru. Żeby ja potrafiła takie cudeńka robic
. Niestety do tego talentu i chęci nie mam, a szkoda
.
Natomiast takie zakupki typu praleczka, lodóweczka czy mebelki to mogłabym robic codziennie
. Najpierw robire rekonansik jakościowo-cenowy i następnie przystępuję do zakupków
.
Aleczku nic się nie bój. Przedewszystkim durzo spokoju
. Twój spokuj i opanowanie to połowa sukcesu :-). Bardzo mocno zaciskam kcuki za Twoje powodzonko. Dobrze, że mimo niesprzyjającej pogody wypoczełaś:-) Teraz ze świeżo naładowanymi "bateryjkami" dodzieła :-)
Novaczko fajnie że nowy telewizorek cieszy;-)
Wagnies do pozazdroszczenia taki weekend
Mam nadzieje, że Twoi rodzice dostanąszybko tą pożyczkę i zdążą przed zimą z naprawą dachu. A biurokracja jest okropna i bezduszna. W takich przypadkach cała procedura powinna być przyśpieszona.
Carioca coś mi się wydaje że Staś tak jak bardzo wielu jego kolegów nie wyjdzie prędko;-) Moja siostra i przyjacółka też przenosiły swoich małych męższczyzn
Ja też czekam już na pierwsze zdjątka Stasia :-).
Byłam dzisiaj u dętysty i niestety jednego mojego ząbka nie da się już uratować
Jutro czeka mie rwanie
. Boje się jak cholera!!
Ale co tam robie to dla dobra przyszłej fasolki
Pzdrawiam wszystki 30-ki i miłej nocki
Ewo gratuluję podpisania umowy na cały etat :-):-):-) Myślę że ta praca pomoże Ci w ponownych starankach. Będziesz teraz bardzo zajęta i nie będziesz tyle myśleć o fasolce. A jak się ostatnio przekonałaś, kiedy czekałaś na zabieg i nie myślałaś o starankach to się wtedy udało. Trzymam mocno kciukasy

Ubranka przecudne:-) i takie różowiutkie i te króre robisz w ecru. Żeby ja potrafiła takie cudeńka robic
. Niestety do tego talentu i chęci nie mam, a szkoda
.Natomiast takie zakupki typu praleczka, lodóweczka czy mebelki to mogłabym robic codziennie
. Najpierw robire rekonansik jakościowo-cenowy i następnie przystępuję do zakupków
.Aleczku nic się nie bój. Przedewszystkim durzo spokoju
. Twój spokuj i opanowanie to połowa sukcesu :-). Bardzo mocno zaciskam kcuki za Twoje powodzonko. Dobrze, że mimo niesprzyjającej pogody wypoczełaś:-) Teraz ze świeżo naładowanymi "bateryjkami" dodzieła :-)Novaczko fajnie że nowy telewizorek cieszy;-)
Wagnies do pozazdroszczenia taki weekend
Mam nadzieje, że Twoi rodzice dostanąszybko tą pożyczkę i zdążą przed zimą z naprawą dachu. A biurokracja jest okropna i bezduszna. W takich przypadkach cała procedura powinna być przyśpieszona.Carioca coś mi się wydaje że Staś tak jak bardzo wielu jego kolegów nie wyjdzie prędko;-) Moja siostra i przyjacółka też przenosiły swoich małych męższczyzn

Ja też czekam już na pierwsze zdjątka Stasia :-).
Byłam dzisiaj u dętysty i niestety jednego mojego ząbka nie da się już uratować

Jutro czeka mie rwanie
. Boje się jak cholera!!
Ale co tam robie to dla dobra przyszłej fasolkiPzdrawiam wszystki 30-ki i miłej nocki

Kochana Ty na pewno będziesz wiedziała- czy przy augmentinie można pić mleko? i czy można przyjmować witaminy i magnez, czy lepiej zrobić przerwę na te 4 dni?? zapomniałam wczoraj dopytać lekarza, taka jestem zdenerwowana przed tą punkcją..