reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Anuś bałam się właśnie Lapiska bo miałam ochotę na kabanosa, dzięki  :-* lecę  :)

Lapisku - Anuś pierwsza zjadła kromkę jakby co jestem narażona na pokusę i rozgrzeszona

Alek no właśnie ja to bym wolała te Twoje dwa udka  :)

no właśnie..BB-fit..a ja tu kurę wciągam po 22 :laugh:
oj musi sie pogoda poprawić, bo jak nie spale tego na rowerze to może być źle.. ;D

wróciłam szczęśliwa z kiełbasą w ręce a jeszcze serek się na mnie patrzył i wziełam kilka plasterków.  Mogę się podzielić  :)

dobra Kobitki!! niech ten wieczór bedzie nasz :laugh: ;) Lapisek nam wybaczy.. ;D
jak długi weekend to długi weekend :laugh:

moniolek pisze:
wróciłam szczęśliwa z kiełbasą w ręce a jeszcze serek się na mnie patrzył i wziełam kilka plasterków.  Mogę się podzielić  :)
ojej..serek.. ::) oj to ja poproszę plasterek..malutki.. :laugh:

moniolek pisze:

jejku moniś ale mnie rozśmieszyłaś siedzę przed monitorem i się śmieję w głos- dobrze,ze męża nie ma..............................

że niby ja pierwsza zjadłam -  Lapisek  myśle wybaczy -  ;D :laugh: ;D :laugh: :D :laugh: :laugh:

dobra - nie przyznałam się kromeczka była z białym serkiem  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry