Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Carioca gratulacje!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Spacerek-tylko z nazwy, bo tak naprawdę to ponad 3 godziny marszu.
Teraz przysypia, ale jest bardzo czujny. 
4 samolotami lecialam
dalam rade;-)
. Może popróbujcie jeszcze do innego pójść? Fajnie że wyjazd się udał:-). No i oblatana się zrobiłaś;-)
.
. Kondycje to Już masz na pewno niezłą ;-).
. W piątek byłam u mojego gina (ten co mnie operował). Wybadał mnie i potwierdził że wszystko jest ok:-). Nie zrobił mi USG
co mnie zdziwiło bardzo. I powiedział że staranka mam zacząć po listopadowej @. No i tutaj mam zgryza co robić. Ten nowy gin powiedział że już mogę zaciążyć a ten z kolei że dopiero od listopada
. Teraz to jestem ogłupiała i nie wiem co robić. Ja chcę zacząć staranka od października i myślę że ten jeden miesiąc w tą czy w tamtą to nic nie zmieni. Powiedzcie mi proszę co tym sądzicie.
.