reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Moniś moze też warto skoczyć pod prysznic - potem to juz będzie głęboka noc.

chociaż ja i tak w całosci nie obejrzę - wróci mąż to mu muszę jedzonko zrobić

Anuś ja jeszcze jem ;D nie każ mi na razie iść pod prysznic ;) teraz to naprawdę zaczełam się martwić, że troszkę namieszałam :-[

Dobrej nocki - zmykam jak skończę moją późną kolacyjkę wykąpać się i na film

DZIENDOBEREK!
coprawda ja wlasnie ide spac ale co tam przywitam sie z wami!

Lapis_Lazuli ja mieszkalam niedaleko West Palm Beach troche bardziej na poludnie, ale ja to wole Fort Lauderdale i tam wlasnie sie mielismy przeniesc i cos nas podkusilo zeby jednak calkiem stan zmienic. A sloneczko tam masz racje swieci oj swieci, tylko ze w miesiacach letnich to zawrotow glowy sie dostaje niedowytrzymania! Ale co tam planujemy powrot tam za jakis czas. Nigdzie jakos miejsca sobie nie mozemy zagrzac haha
Dziewczyny a zdradzcie mi tajemnice BB fit??? Na czym to polega bo mi tez troche przybylo!
Dobra lece bede u was wieczorkiem papa

Dzień dobry :laugh:

Anuś, Alek mnie brzusio bolał po wieczorno/nocnej libacji ;D pewnie Lapisek urok rzuciła :)

Lapisku a co to za smutki się przykleiły do Ciebie? Ja już obiecuję będę grzeczna - dzisiaj raniutko tylko soczek wypiłam ;D

U nas pogoda do taka jak wczoraj no może ciut lepiej, bo nie pada. Grill troszkę przesunięty czasowo - zobaczymy jak się sytuacja na dworze będzie rozwijała.

Udanej niedzieli :)

reklama
Witajcie w ten niedzielny, pochmurny i deszczowy dzień.. :(
Lapisku podzielam Twój dzisiejszy nastrój.., to wszystko przez ta paskudną pogodę!! :mad: słoneczko by wyszło to od razu by nam było lepiej ;) musimy czekać, aż się zlituje i wylezie ;D może to kara za wczorajsze obżarstwo nocne..?? :p
ale dzisiaj lajcik- serek biały z rana i czarna kawa ;D
Moniś, Anusia obejrzałyście wczoraj film do końca?? bo ja tak po 1 padłam :laugh: i dziś wstałam po 12.. ::) :laugh:
Anuś robiłaś teścik ???

Do góry