monik75
Mama Mai i Oskarka
NAJECZKO :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.
Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie, dzidziusia i wszystkich Twoich bliskich
:-):-):-):-):-):-):-):-)
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.
Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie, dzidziusia i wszystkich Twoich bliskich
:-):-):-):-):-):-):-):-)
:-) Nasze nowe autko to Opel Astra II Kombi;-) 

Chcieliśmy bielone impregnowane.A przyszło surowe drewno tak jakby ledwo maźnięte na biało. M już tam dzwonił i zwrócą pieniążki a my sobie je wykończymy tak, jak chcemy. Czyli nie jest źle choć mogłoby być lepiej...
mam dość! wracam do domu wykończona psychicznie
nie mogę normalnie sobie robić tego, co do mnie należy, bo co chwila pojawiają się jakieś za przeproszeniem gówna
szlag mnie trafia! wokół mojej nowej szefowej zrobiło się kółko wzajemnej adoracji i jak na to patrzę, to mi się niedobrze robi
intensywnie szukam pracy, bo zwariuję jak tam zostanę..W weekend miałam niespodziewany najazd rodzinny, w sumie nie było źle, ale jak się dowiedziałam o tych odwiedzinach, to miałam syf w domu, kupe prania i pustą lodówkę