reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Kobitki.
Strasznie Was zaniedbałam:zawstydzona/y:
Najeczko uważajcie na siebie nie forsuj się za bardzo. Carioca ma rację najpierw necik potem zakupy rzeczywiste:tak:
Sensi Ty mleczny łakomczuchu:-D:-D
Carioca moja ciocia miała wycinany cały płat tarczycy nie mówiła 3 dni. Wszystko się super zagoiło i nawet blizny nie widać
Aluś rozumiem Twój niepokój już tak bliziutko, ale spać to Ty musisz kobito;-)
Ewuś doczytałam, że męczyła Cię jakaś paskudna infekcja. Mam nadzieję, że już lepiej:confused:
Monik, czyli już niebawem budowa ruszy pełną parą. Trzymam kciuki i za budowę i wiesz za co:-)
Leyna dziękuję za komentarz na zamkniętym:tak:
Wszystkie 30 ściskam mocno i dziękuję, że jesteście:happy:

reklama
Dzień dobry :-)

Sensi co to za minka smutna :confused: Wiesz z tym kurzem, to moja teścoiwa to ma chyba największego fioła pod słońcem ;-), i nikt jej nie pokona w tej dziedzinie:szok:, więc się nie martw że coś jest nie tak. Jak wrócisz do pracy to Ci szybko przejdzie :tak::-D.
Antilko jak u Ciebie sprawy zdrowotne sie mają :confused::happy2: Czy możecie już zacząć ponowne staranka, czy potrzebujesz jeszcze trochę czasu? Mam nadzieję że się już wszystko poukładało :happy2:
Aleczku powodzenia w rozmowach. Niech Ci się uda przejść do tego działu co chcesz :tak::-)
Najeczko fajnie kompletować rzeczy dzieciowe :cool2:. Przyznam się że ja już kupiłam maleńkie skarpeteczki, ale na razie muszą poczekać na tą wielką okazje :-D
Ewuś idź na to wolnę :happy2: W domku troszkę odetchniesz i nabierzesz sił na dalszą pracę ;-)

i ja się witam:-)

co Mikołaj Wam przyniósł moje Kochane?:happy2:

Ja się dzisiaj nie przepracowałam, bo mieliśmy cały dzień awarię systemu:baffled: Jutro piątek, więc można powiedzieć, że już weekend:tak: a od 18.12 mam urlop, bo się okazało, że koniecznie trzeba wykorzystać cały urlop za 2007r, a że ja ma jeszcze 11 dni, to poleniu****ę w domku trochę:-D

Sensi ja tak miałam z tym kurzem, jak siedziałam miesiąc na zwolnieniu po laparo:-D na szczęście to mija po powrocie do pracy;-)
Monik skarpetusie już niedługo znajdą swego właściciela:tak:
Antilko jak samopoczucie..?;-) a jak Ty się w ogóle czujesz fizycznie?? choróbsko odpuściło??
Kajduś:confused: testowałaś:confused:
Leyna:happy2:
Wagnies a Ty gdzie?? wyłaź z krzaków;-)

My zaraz idziemy na mikołajkową kolację do naszego osiedlowego pubiku:-)
miłego wieczorku Kobitki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry