Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I mam wybrać 12 dni
Tak więc wyjdą mi całe trzy tygodnie słodkiego nieróbstwa

Bo całą partię tych choinek sprzedali nie wystawiając ich nawet na sklepowe półki. Wszystkie były już zarezerwowane 
Dobrze że M wcześniej zadzwonił i też zarezerwował
A poza tym to wczorajszy dzień był bardzo miły bo praktycznie na każdym kroku dostawałam takie symboliczne mikołajki w postaci pomarańczki czy czekoladowego mikołaja i tym podobne :-)

Kiedy spytałam jak z moja aktywnością, gin: z jaką aktywnością? Ma pani głównie leżeć, tylko mały spacer, a jak będzie ślisko to nawet i to nie. Cieszę się więc, że nie jest ślisko. Powiedział, że bakterią mam się nie martwić, nie jest ona aż tak groźna, a w internecie nie czytać, bo często jest tam na zasadzie"jedna pani, drugiej pani". Mój gin należy do raczej ostrożnych, więc może faktycznie nie ma sie co martwić. Na anemię oprócz żelaza mam jeść kaszankę i bobovitę od 9 miesiaca!
Nie wiem, czy dam radę z kaszanką, bo powoduje ona u mnie odruch wymiotny, chyba to jedyna taka potrawa.
Ja to chętnie tak na troszkę do pracy bym poszła albo gdzieś się wybrała, kogoś odwiedziła. Ale cóż, korzystam z tego czasu niepowtarzalnego, by się wyspać, naczytać itd.
Herezje jakieś wygłaszam!
Ale to fakt, czasem cierpię patrząc na zaniedbane mieszkanie i nie będzie wyjścia tylko męża do sprzątania zapędzićNie wiem, czy dam radę z kaszanką, bo powoduje ona u mnie odruch wymiotny, chyba to jedyna taka potrawa.
Sensi ja teraz mam czasem takie myśli: ach, jakbym sobie posprzątała, poszorowała podłogę, wyczyściła łazienkę!Herezje jakieś wygłaszam!
Ale to fakt, czasem cierpię patrząc na zaniedbane mieszkanie i nie będzie wyjścia tylko męża do sprzątania zapędzić
![]()

to tylko gotowana krew i kasza z przyprawami. Krew pozyskuje się ze świnki w tzw. obiegu zamkniętym (nożem rurowym) więc żadnego syfu w niej nie ma. Wrzuć na patelenk, dodaj cebulkę i wcinaj 
Ja czasami lubię;-)

nie forsuj sie.

. Potem oczywiscie tego nie pamietałam....