reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi-jak Kubusiowi smakuje nowe mleczko?

Ewo Kubuś rozsmakował się na całego;-) a co najważniejsze-żadnych objawów alergicznych:tak:. Pije 6 razy po 180 ml:szok: co dość znacznie przekracza normę podaną na opakowaniu;-)(no ale Kuba znacznie przekracza "normę" w porównaniu z rówieśnikami:-D:-D:-D:-D) ale przecież nie będę dziecka głodzić-niech je jak lubi :-D:-D. Jeden z mlecznych posiłków jest znacznie zagęszczony kaszką ryżową z bananami, do porannego i wieczornego dosypuję kleik ryżowy:-p. No i codziennie Kuba wcina marcheweczkę ze słoiczka-bardzo mu smakuje:happy:.

reklama
Carioca Przeczytałam Na Którymś Forum że Ty Też Miałaś Niedomogę Lutealną, Powiedz Jak Sie Leczyłaś , Jak Po Tym Zaszłaś W Ciążę I Jak Ona Przebiegała?

KAJDA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) OGROMNE GRATULACJE!!!

dziewczyny, sorki, że mnie nie ma, ale mam bardzo dużo pracy. nawet kompa wzięłam na weekend do domu, żeby nadrobić... nie udało mi się :-(

taki zapieprz będę miała jeszcze przez jakiś czas. jutro idę do gina, we wtorek z Piotrkiem do dermatologa... w środe Sz wyjeżdża na 2 dni do W-wy na szkolenie.
nie wiem jak się wyrobię z tym wszystkim...

ściskam Was gorąco
dobrej nocy :tak:

Carioca-niestety chyba te najdrozsze wozki wlasnie maja najwieksze gondole i najczesciej sa na pompowanych kolach jak np. Emmaljunga-ona kosztuje miedzy 1600 a 2700 zl w zaleznosci od modelu,wiec jest to dosc drogi wozek.... znam tylko Peg Perego i na prawde jego gondole sa duze poza Navetta i Porte-enfant w porownaniu do Quinny czy Bugaboo... niestety innych wozkow glebokich nie znam,a o tym zeby byl najdrozszy na jaki nas stac wlasnie wyczytalam na jakims forum - taki wozek pozniej latwiej i korzystniej odsprzedac... jasne wozki,w ktorych my jezdzilysmy byly o niebo lepsze,bo wymiarowo zdecydowanie wieksze,ale oprocz Silver Cross'a nikt chyba juz ich nie produkuje,a ten kosztuje na prawde majatek... ja widzialam tylko jeden hamulec reczny- w moim wozku dla czworki w szkole i rzeczywiscie pchanie go to katorga ( przez ten hamulec),ale w zwyklych wozkach nie spotkalam sie jeszcze... i tak jak napisalas najwazniejsze to wysluchac rad a robic po swojemu,bo kazdy zwraca uwage na inne rzeczy :-)...
mam nadzieje,ze Stasiowa alergia juz nie powroci... odpowiednia rehabilitacja w odpowiednim czasie dziala cuda i pewnie dosc szybko nie bedzie juz potrzebna...
Sensi-cudownie :-) nie glodz dziecka jak ma apetyt... u nas w klasie mamy dziewczynka,jest taka pulchniutka,ze az milo :-), a te kraglosci zgubi jak zcznie chodzic ...
czy uzywacie butelek Aventu? jesli tak to lepiej je wyrzuccie... sa zrobione z jakiegos rodzaju plastiku,ktory pod wplywem grzania i sterylizacji wydziela jakies szkodliwe substancje i u nas zaczynaja zalecac wymiane wszystkich plastikowych a w szczegolnosci Aventu butelek na szklane.... nie pamietam nazwy tego plastiku,ale jak znajde to wam podam...

Dzień dobry :-):happy::-)

Ewuś nie stresuj się tak tą wizytą. Przecież wszystko jest ok, a wizyta tylko to potwierdzi :tak::-) Przytulanie się z kibelkiem to bardzo dobre objawy ;-):-D
Ale co to jest z tymi butelkami Aventu :szok: U nas są uważane za jedne z najlepszych :szok:
Kajduś wypoczywaj jak najwięcej. Dla dziecka kobieta jest w stanie znieść naprawdę bardzo wiele, ale miejmy nadzieję że fasolka się zagnieździ porządnie i będziesz mogła chodzić :happy:
Leyna oby ten nawał roboty był tylko przejściowy. Święta na szczęście już blisko, więc te parę dni sobie odpoczniesz :tak:
Ena u mnie @ trwa 2, 3 dni mocnego krwawienia. Potem jeszcze kolejne 2 -3 dni takiego końcowego plamienia. A co Twój gin mówi na tą niedomogę?
Aleczku kciuki zaciśnięte ;-)
Sensi a może Kubuś będzie jakimś koszykarzem. Bo jeśli teraz jest już taki duży to pewnie wyrośnie na dużego chłopaka :-) Niech je na zdrowie to mleczko :-)
Carioca z tą przeprowadzką to masz teraz pewnie spore zamieszanie. Ja już się boję jak sobie pomyśle że po wybudowaniu naszego domku trzeba będzie się przeprowadzić :szok:;-)
Najeczko na pewno trafisz na dobry wózio :tak:
Wagnies :-)
Vonko :-)

A my wczoraj po prostu się totalnie wybyczyliśmy :zawstydzona/y::-D Co za wspaniały dzień, było bardzo miło:-) Tego mi trzeba było, takiego totalnego wyluzowania :-):-D

Miłego początku tygodnia dziewczynki :-)

Dzień Dobry Kochane:-)
Aluś ja również trzymam kciuki bardzo mocno zaciśnięte:tak:
Sensi to chyba dobrze, że Kuba ma apetycik:confused:
Ewuś doskonale rozumiem, że się troszkę denerwujesz to normalne. Jednak wszystko jest przecież dobrze:tak::tak::tak:
Leyna możemy podać sobie ręce przede mną też bardzo pracowity tydzień. W dodatku bez weekendu, bo w sobotę i niedzielę pracuję:angry:
Kajduś leż sobie spokojnie i nie myśl o pracy.
Carioca czyli już jesteś w trakcie przeprowadzki:confused:
Monik aż wstyd się przyznać, ale ja wczoraj spędziłam cały dzień w szlafroku i..... było super:-D:-D:-D
Vonko, Wagnies,Najeczko:happy:

czy uzywacie butelek Aventu?

Nie, używamy Canpol;-)

[/FONT] Sensi a może Kubuś będzie jakimś koszykarzem. Bo jeśli teraz jest już taki duży to pewnie wyrośnie na dużego chłopaka :-) Niech je na zdrowie to mleczko :-)

Tą wielkość to pewnie ma po tatusiu (190 cm. wzrostu:happy2:), bo ja mam tylko 168cm.

Sensi to chyba dobrze, że Kuba ma apetycik:confused:

No pewnie:tak::tak: niech je, mamusia kupi;-) w końcu trzeba na coś wydawać pieniądze:-D:-D

reklama
Do góry