Witajcie!
Wczoraj sobie dzień bez komputera zrobiłam. Za to mamy juz szafę Komandora w pokoiku dla dziecka

W sobotę mąż będzie malował ściany. Chyba jednak nam sie zmieniło na pastelowy ciepły zielony.

Hałasowali przy instalowaniu tej szafy i córeczka chyba się bała, bo przy większym hałasie szalała w brzuszku i zakrywałam brzuch poduszką, żeby mniej słyszała
Monik też liczę na śnieg w Wigilię, od razu jest wtedy odpowiedni nastrój
Ewo dzięki za info i rady w sprawie wózka!

Dobrze, że to już jutro masz usg i zobaczysz bijące serduszko! Będziemy czekac na wieści i zdjęcie!
Carioca i tobie też dzięki za rady!:-) Pewnie, że zrobię po swojemu, ale posłucham trochę

Chyba jednak pojedziemy jeszcze raz do sklepu, pogadamy ze sprzedawcą, ja chciałabym wózek zobaczyc na żywo, jak się składa, prowadzi, porównamy ceny i może rzeczywiście kupimy w internecie, jak będzie taniej.
A Wy już rozpoczęliście przeprowadzkę? Świetnie, że Staś robi postępy w ćwiczeniach, taka wczesna rehabilitacja na pewno szybko zadziała!
Kajduś leż sobie i odpoczywaj!

Coraz bliżej Twoja wizyta! A czasem piersi mniej bolą, pamiętam jak ja się martwiłam, ale to widocznie tak jest. A po poniedziałku wstawisz jakiś piękny suwaczek, prawda?:-)
Sensi przy wzroście taty Kuba ma faktycznie duże szanse zostac koszykarzem!
Leyna trzymaj sie w tym kołowrotku, może już niedługo bedzie lepiej? Jak u gina?
Antilko i coś sie wyjaśniło? I u Ciebie tydzień pracowity...
Vonko kolejna 30steczko zapracowana (chyba tylko ja sie obijam?

). A po @ jakieś staranka miały być?
Aluś trzymam kciuki w takim razie za pozytywną decyzję w Twojej sprawie!
Idę zaraz na spacerek, kupić znaczki, bo czas wysłać kartki świąteczne!