Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, przez pierwsze 2 przystanki nie było wolnego miejsca, ale potem się zwolniło i siadłam
Bardzo się ucieszyłam, że nam go pokazałaś!:-)Szkoda, że musisz leżeć, wiem, że jest to męczące, ale może tylko do następnej wizyty?
A co do pieska to nie wiem jak pieski narkozę znoszą, mój kotek jak miał ok.12 lat miał też zdejmowany kamień w narkozie i dali mi go śpiącego. Strasznie długo się nie budził i aż do kliniki dla zwierząt dzwoniłam zapłakana. A tam na mnie nakrzyczeli, że dlaczego do domu go wzięłam nieobudzonego (nie wiedziałam, weterynarz mi go kazał wziąć). Na szczęście w środku nocy zaczął się budzić biedaczek, ale noc miałam nieprzespaną, jeszcze z dwa dni dochodził do siebie. Będzie dobrze z Twoim pieskiem, tylko niech Ci go dadzą już wybudzonego, żebyś nie musiała tak się martwić.
:-)Dzisiaj mam małego stresa z dwóch powodów.
wczoraj bylismy na kolejnej wizycie. widzielismy naszego słodziakawidac było juz glowke, tulow, raczki i nozki, maz mowi, ze maluszek pomachal do niego
![]()

Sensi ciekawe jak duża urodzi sie nasza córeczka, mąż też spory:-)ale teściowa mówi, że wcale bardzo duży sie nie urodził![]()

. Dzisiaj idziemy na zdjęcie tego wenflonu i dostanie jeszcze jedną dawkę antybiotyku tak na wszelki wypadek. Usunęli jej jeden ząbek, bo nie dało się go uratować. Na szczęście wieczorem, po tych wszystkich przeżyciach, doszła do siebie i widać było że nawet zadowolona była :-)
.
Tylko żeby te zrosty przepuściły jajeczko do macicy 
. Nam weterynarz już na wstępnej rozmowie zapowiedział, że dopiero po wybudzeniu będziemy mogli psinkę zabrać.