Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

podziwiam ludzi, którzy zaczynają budowę - mnie przeraża ilość rzeczy, które trzeba załatwić i użeranie się ze specjalistami. Pamiętam jak moja koleżanka musiała godzić tynkarza z kafelkarzem ;-)
Sensi domek prześliczny![]()
Sensi no no domek superowy :-) My nadal walczymy z papierkami i kto wie ile to potrwaMam nadzieję że już niedługo
![]()

A tak na serio.... bylam w lecie na skokach i bylo super... a w zimie ponoc jest jeszcze lepiej wiec wybieram sie sprawdzic to na wlasnej skorze.... a przy tym zarobie troche grosza.... laczenie przyjemnego z pozytecznym
:-) No i mam nadzieje ze Adas odleci

. Z kredytem nie będziemy mieć problemu, bo już praktycznie wszystko mamy nagrane. Musimy tylko przedstawić umowe przedwstępną i kredycik będzie. Ale żeby przedstawić umowe przedwstępną to wszystkie papiery obecnej właścicielki muszą grać. Niemniej jednak zamierzamy skladać warunki zabudowy już teraz, żeby potem było szybciej. Na działeczce mamy wszystkie media. To jest działeczka między domkami tak więc mamy tam wszystko :-) Projekcik i firma też już jest wybrany. Zdjęcie wkleję dopiero jak już będziemy właścicielami działki
Żeby nie zapeszać.
Dopinguj naszego Adasia na tych skokach. Naprawdę super masz zajęcie 
, bo słoneczko i się nieźle czuje. Bo wczoraj coś miałam mdłości prawie cały dzień
, jak w pierwszym trymestrze sie czułam, tylko jeszcze duży brzuszek do tego
.
. U mnie faktycznie końcówka, troszkę było kłopotów, jak podczytywałaś to wiesz, leżenie, o szpital zahaczyłam. Ale już jest dobrze, tylko jeszcze troszkę musze uważać. Teraz czekam na 36 tydzień, jak gin powiedział w sumie bezpieczny dla dzieciątka, gdyby sie urodziło. Będę sobie mogła pozwolić na więcej aktywności, marzę o tym!

Dobrze że dzisiaj przeszły