Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( jakos nie udalo sie jej wyhamowac... a ze tamto auto jest zarejestrowane na mnie to czeka mnie biurokracja... znajomy wycenil nam szkode na jakies 800 - 1000 zl... zobaczymy co powie firma ubezpieczeniowa.... 

boshe... ale maraton... ja bym chyba na dluzsza mete tak nie wyrobila...:-( to wcale nie dziwie Ci sie ze rzadko do nas zagladasz i w pelni Cie usprawiedliwiam ;-)
i wygodniej mi w nich.... wysle ci na priwa wiadomosc jak wkleic suwaczek- ta sama wysylalam dziewczynom na marcowkach i lipcowkach i jest ona typu jak dla "malpy" nikogo nie urazajac, ja sama podobna kiedys otrzymalam

)Mój też stanowczy w tej sprawie, ze względu na mój wzrok. Ale jak trafię do innego szpitala (bo w moim wciąż remont
) to kto wie, może będę naturalnie próbować, jesli tam tak lekarz zdecyduje. W sumie wielka niewiadoma, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo jak
, a ja jakaś dziwnie spokojna na razie jestem
Powodzenia na egzaminie!

(źle to ujęłam-dzieci Was zorganizują:-):-))
:-) ja mam male dziecko (choc powinnam napisac huragan), ale az tak zorganizowana jak Ty to nie jestem
wstyd mi...