reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najeczko - serdecznie gratuluje narodzin waszej kochanej córeńki! Niech się zdrowo chowa i będzie zawsze waszym promyczkiem:)
Czekamy na wasz powrót i zdjecia malutkiej:-)

reklama
Najeczko gratulacje przeogromne i całuski w piętki dla małej kruszynki

w porównaniu z Kubą to naprawdę kruszynka -Kuba miał 57 cm. i 3750g.

Najko i Ewuniu - ogromne gratulacje. Dla Tatusia oczywiście też :) to teraz Was czeka chrzest bojowy ;)

Oluś witaj :-)

Kajda
czy ja dobrze kojarzę ,ze Ty miałaś jakieś zapalenie dróg moczowych w ciazy? jakie miałaś objawy i co brałaś?bo mnie niepokoją te moje kłucia dziś w nocy nie spałam i wczoraj cały dzień - nie przechodzi jak leżę- oddałam mocz - wynik po 15.:-(

anus, ja nie mialam zadnych objawow, nic mnie nie klulo i nie bolalo. Lekarz kazal brac furagin 3x2 i urinal 3x1 przez 2 tyg. dopoero jak zaczelam brac, odczuwalam takie pokluwania jakby w okolicach pecherza, ale nie przy oddawaniu moczu. skonczylam brac leki na pocz,. tego tygodnia i powtorzylam badania wczoraj. niestety bakterie w moczu nadal liczne, martwie sie... wizyta wieczorem, zobaczymy co gin powie.

Dzień dobry wieczór :-p

Mam wyniki - ani jednej bakterii , 1-2 leukocyty :-)
czyli to chyba więzadła się rozciągają - maleństwo rośnie.....

Anuś no pewnie, że rośnie, cieszę się, że wyniki masz super

A mnie się przypomniało, że Wam nie napisałam o moim poziomie hemoglobiny. Nie jest tak źle oczywiście jak na ciąże (mam 35,8 a norma od 40), nie dostałam żelaza, wynik powtórzymy za miesiąc.

Biegusiem dzisiaj załatwialiśmy w Banku kredycik - ile papierów do podpisania, w każdym razie cyrograf gotowy, w następny czwartek Notariusz no i później już tylko pakowanie i przeprowadzka. Jeszcze musimy pomęczyć się z TP (nie wiem jak to będzie z Neostradą i przeniesieniem numeru niby 21 dni mamy czekać, ale po ostatnich ich rewelacjach 2 miesiące byłam bez netu a miało też trwał raptem max 14 dni)

Miłego wieczoru

reklama
Do góry