reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry trzydziesteczki :-)

Anusieńko jak dobrze, że bakterii już nie ma :-) Dzidzia rośnie i tak jak mówisz więzadła rozciągając się powodują to kucie:happy2:

Ciekawe kiedy Najeczkę wraz z Ewunią wypuszczą do domku?
Moniolku dzisiaj i ja razem z mężem będziemy biegać za papierkami do działeczki. Może już niedługo będzie finalizacja i zostaniemy ziemianami :-D Oby szybciutko przeprowadzili Ci telefonik.

Miłego dnia kochane :-)

reklama
wiesci z wczorajszej wizyty:)
dzidzius ma sie dobrze, rozwija sie prawidlowo, wg usg i pomiarow wczoraj byl 15t4d. serduszko bilo 150-160, organy wewnetrzne ok. lekarz cos tam wypatrzyl dyndajacego miedzy nogami, co nie bylo pepowina, ale na 100% nie potwierdzil jeszcze:) w zwiazku z bakteriami dalej musze brac furagin i urinal. na fotkach malenstwo wyglada jak kosmita, haha:-) uspokoilam sie po tym usg, bo juz swirowalam. dalej L-4, lekarz mowi, ze wygladam na wymeczona...
maz wrocil wczoraj ze szpitala, czuje sie lepiej, ale na razie chodzi zgarbiony bo go ciagna szwy.
anus, siusiu oddawalam zgodnie z podanym przez ciebie kiedys przepisem" wiec to jednak nie sa bakterie ze skory... lekarz powiedzial, ze moge sie z tym bujac przez cala ciaze, posiewu nie kazal robic i mowil, ze antybiotykow nie bedziemy na razie wlaczac.
milego dnia babeczki:-)

dzień dobry kobitki:happy2:

przeczytałam wszystkie posty, ale teraz nie mam czasu, żeby napisać coś każdej 30-dziestce.

Mamusie gratuluję-cudownie, że fasolki rosna i mają się dobrze:tak:

MONIK Twój wykres wariuje;-):-D:-D

Cześć Dziewczynki!
Króciutko, bo jestem w pracy

Esch gdzie jesteś?
Monik macie już projekt domku?
Anusieńko mocz idealny :happy2:Może rzeczywiście ten dyskomfort związany z powiększaniem się macicy:confused:
Moniolku rozumiem, że kupiliście mieszkanie:confused:
Kajda ale się uśmiałam z tego kosmity:-D:-D:-D

Miłego weekendu wszystkim życzę:-):-):-)

Kochane trzydziesteczki :-)
Dzisiaj rano zrobiłam teściki i są II kreseczki :-):-):-)

Tak bardzo się ciesze i martwię zarazem.....
Tyle emocji na raz.....

:-):-):-):-)

Monik75 gratuluję..tak sobie Ciebie obserwuję jakis czas i baaaardzo sie cieszę!!!! Spokojnej ciaży!!

Madziujko dziękuję Ci bardzo. Przede mną dopiero początek a ty już prawie na finiszu :-) Ale fajnie że już niedługo będzie mogła zobaczyć Swoją kruszynkę :-)

reklama
Zleci Ci !! ZObaczysz!! :-)

Już niedługo zobaczysz Kropusie potem juz dzieciątko..a potem ruchy...co chwila na coś się czeka :-)

Do góry