Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeprowadzamy się i będziemy musieli przenieść Neostradę na nowe miejsce.Moniolek ciesze sie ze udalo Ci sie wszystko zalatwic!!! A czemu bedziesz bez netu - bo jakos nie moge nic doczytac...![]()
GratulacjeA teraz uwaga: mamy już decyzję-zezwolenie na budowęZaczynamy więc działania
![]()

Witajcie Kochane 30-stki:-)
Dawno mnie nie było a tu takie zmiany
Dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cuda sie zdarzają - ja tez się doczekałam II :-)

Witam wszystkich!mam 32 lata i jestem w ciaży ,to bedzie nasze pierwsze dziecko,jestem bardzo szczęśliwa,czuję sie w miare dobrze,termin mam na czerwiec,może są tutaj przyszłe mamusie z Wawy co zechcą porozmawiac?pozdrawiam cieplutko.

:-)
:-) Dbaj o Was kochana i napisz coś wiecej!
tylko potwierdzimy dziewcze 
... poza tym moje dziecko dostalo wczoraj troche zabawek ( wynik wyprzedazy w babies'r'us i shoppoholictwa rodzicow) oraz zamowilismy spora czesc garderoby na 18-24 miesiecy( oh te wyprzeadaze!!!),wiec lepiej niech pozostanie dziewczynka 
.... kupilismy tez lezaczek rowniez na przecenie ale dzis lub jutro go oddamy bowiem dziadostwo niemilosierne -najpierw nie moglismy tego zlozyc poprawnie,potem jak juz sie udalo okazalo sie,ze dziecko by siedzialo w pozycji prawie pod katem 90 stopni,wiec absolutnie nie nadaje sie do uzytku dla noworodka i wczesnego niemowlaka a dla starszego dziecka sie juz nie nadaje.... brzuch juz mi zaczelo "wyrzucac" i widac,ze "ktos" tam mieszka... Joe szukal imienia dla naszego dziecka i po przyjsciu do domu oswiadczyl mi,ze bardzo mu sie spodobal .... Jacob - tak szukal dziewczecego imienia..... powiedzialam mu,ze moje propozycje sa dalej aktualne to mnie "bezczelnie" wysmial 

.... zreszta moja mama mu wturuje
... poza tym mam super wiadomosc: Polacy nie potrzebuja wiz do Kanady na pobyt turystyczny do 3 miesiecy,wiec to bardzo ulatwi przyjazd moich rodzicow....

:-)