reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
anuszka,no nie będę skromna.....;-)i przyznam,że urlop MARZENIE!!!!!:-)góry sa przecudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a my na dodatek trafilismy w mega.mega,mega,mega boska pogodę!!!!:tak::tak:,do tego ...........te piekne,góry..............ehhhhhhhhhhhhhhh,juz tęsknię za nimi.........ale za rok kolejny urlop...:tak:

Ani@k jak będę odbierać to podpytam, czy widział mnie zestresowana, a może przed ślubem/małżeństwem mam się odstresować!:-D:-D:-D Moze to jakieś przesłanie, hehehe

Kasica to teraz owocnej pracy!

he,he...szyszunia...nie tak szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::-D:-D,bo ja jeszcze ma urlop!!!!!!!!!!!!! he he!!!:):)do 20 sierpnia leże do góry(..nie powiem czym):-D....więc nim pjdę do pracy,to jeszcze mam sporo wolnego:-):-D

a,nie chwaląc się.....moja kuzynka 2 tygodnie temu była z rodzinką w Bułgarii.............i jak zobaczyła moje fotki to mi zazdrosciłą opalenizny:tak::tak:,bo jestem bardziej od niej opalona..serio!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:he,he!!

szyszka,teraz ten tydzień,to ja "wyciszać"się przed pracą będę;-)..ja jeszcze mam RELAXXXX!!!!!!!!!!!!!!:-Djuhuu!
Mój mężus już od poniedziałku do pracy,bo on zaczął trydzień wcześniej urlop niz ja..............a ja..??!!jeszcze się BYCZĘ!!!

hej!!
Ale tu CISZAAAAAAAAA:szok::szok:
Mnie dzis obudził mega ból brzucha......:-(,wiadomo...przyszła @.......:-:)-:)-(,tym razem znów za wcześnie,bo w 25 dc......
Wiecie........nieraz,po prostu,juz nie mam sił na to wszystko.....ehhhhhhh

no cisza cisza

a mnie boli podbrzusze
nawet nieraz mocno kłóje
czyżby to od CLO?
ale to już mój 3 cykl z małą przerwa i teraz mam pół dawki ...
dziwne

Hej,

kasica kurcze, znowu ta cholera się pojawiła. Ja mam dziś 26 dc a nie później, i też czekam na tę małpę. Głowa do góry, plana macie, już wkrótce będziesz sie nam chwalić II:tak:Super, że wakacje się udały

Anuszka jak u Ciebie? Widzę, że jesteś online.Skrobnij co nieco

reklama
byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych, potem jeszcze badania w II fazie i wyniki
zobaczymy co sie urodzi
od 3 do7 dc brałam CLO 1/2 tabl i tak mnie podbrzusze boli ...
w czasie staranek bedziemy u znajomych ... z nimi w pokoju, ale lipa ...
porażka cyklu będzie...

no i zastanawiam sie nad in vitro z dofinansowaniem państwa ... może to jest to co powinnam zrobić ... nasz kolejny krok?

Do góry