katiuszka79
Fanka BB :)
hehehe Muma też Cię kocham

ponarzekamy se razem na eMów i od razu lepiej, nie? heheh ja też po ciemku śmgam, na bosaka, nie zamykam drzwi...yyy jakoś nikt mi się w trakcie siku nie wpakował do kibla na double...może jemu się to zdarzyło i dlatego tak się boi?;-)noo ale muszę szczerze przyznać, że powoli się poprawia! chyba dociera do niego, że już nie jesteśmy sami i jak walnie czymś o 5 rano to już jeden gość się budzi;-) nooo własnie...chyba się już budzi....30 min....ja wymiękam już....
eee jeszcze spi, chyba się tylko przekręcał
Muma nie, nie ma jeszcze 10 kg pełne. eM go kiedyś ważył taką samą metodą jak Ty Olinka i wyszło mujakoś 9,5...tak se zookrągliłam, żeby był lepszy efekt, że ja 10 kg smoka kołysze, a on mnie kopie...bo jakby to wyglądało jakbym napisała, że 9,5 kilogramowego? zaden efekt, nie?;-)
bożeee co za głupoty piszę....hehehehe
A mamą się nie przejmuj, niech se dyryguje!!!! tyle może, bo przecież sama nic nie zrobi i nie pomoże, a jak pogada, to moze jej się wydaje, że się wielce naudzielała? może ma jakiś gorszy dzień dziś? szkoda by było, jakby znowu wszytsko popsuła....ale może nie....

eee jeszcze spi, chyba się tylko przekręcał

Muma nie, nie ma jeszcze 10 kg pełne. eM go kiedyś ważył taką samą metodą jak Ty Olinka i wyszło mujakoś 9,5...tak se zookrągliłam, żeby był lepszy efekt, że ja 10 kg smoka kołysze, a on mnie kopie...bo jakby to wyglądało jakbym napisała, że 9,5 kilogramowego? zaden efekt, nie?;-)

A mamą się nie przejmuj, niech se dyryguje!!!! tyle może, bo przecież sama nic nie zrobi i nie pomoże, a jak pogada, to moze jej się wydaje, że się wielce naudzielała? może ma jakiś gorszy dzień dziś? szkoda by było, jakby znowu wszytsko popsuła....ale może nie....
Ostatnia edycja: