reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie kochane!
Wróciłyśmy ze szpitala w niedzielę. Cieszymy sie bardzo, że jesteśmy razem w domku:-)Chociaż nie powiem, jest trochę ciężko.Ja w szpitalu prawie wcale nie spałam. Ewunia była ciągle ze mną i ciągle czuwałam. Z pomoca położnych bardzo różnie. W domu ze snem też kiepsko, może łącznie z 3 godzinki. Nie wiedziałam, że przez tydzień można tyle nie spać i jakoś funkcjonować. Trochę źle zniosłam fizycznie tą cesarkę, jakoś naiwnie mysłałam, że szybko wrócę do formy i nie będzie tak długo boleć, ale najważnieszy jest nasz kochany efekt.:tak:
Monik ogromnie gratuluję!!!!!Co za szczęsliwe dni!:-):tak::-)
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam i dziękuję za wszystkie gratulacje i kciuki! Postaram sie szybko zdjęcie Ewuni wkleić.

Najeczko super, że już w domu jesteście, jestem ciekawa jak radzicie sobie z karmieniem piersią? Oj wklejaj zdjęcie skarbusia, czekamy :-)

a poza tym Dzień Dobry :-)

Dzień doberek :-)

Najeczko
jak dobrze że już jesteście w domku :-) Czekamy na zdjęcia Ewuni :tak:
Dziękuję za gartulacje:happy2:
Eschenbach Tobie też dziękuję :-) Nie daj się "sam wiesz komu" ;-)

Dzisiaj mam wizytę u ginka. Trzymajcie za nas kciuki żeby było ok.
Jutro dam znać co i jak.

Najeczko, jak mile cie znow czytac:-):tak:pobyt w szpitalu nigdy nie nalezy do przyjemnych przezyc, a tym bardziej z okazji narodzin. wyobrazam sobie jak jestes zmeczona, ale powoli wszystko sie unormuje, najwazniejsze ze jestescie juz w domku. zycze ci, zebys szybciutko doszla do pelni sil i mogla w pelni cieszyc sie z malutkiej:) no i czekamy na fotki:-)
monik, bedzie dobrze, daj znac od razu po wizcycie:tak:

Dzień Dobry:happy2:
Ten wiatr mnie wykończy a dokładniej moje serce:baffled:
Najeczko jak fajnie, że jesteś w domku:-)Teraz czekamy na zdjęcia Ewuni.
Sensi jednak troszkę mnie przypomina :tak::-DOkoło 13 lat temu nosiłam kolczyki w różnych miejscach i mam taki sam szalik. Usta też mam podobne, natomiast nigdy nie miałam długich paznokci:-D

Najeczko - witaj! Ciesze, sie ze juz jestescie w domu. Stasio codziennie się dopytuje o zdjecie Ewy :-D:-D:-D Jak sie goi brzuch? Mam nadzieje, ze teraz torche odespisz.
Monik - i ja dolaczam sie do gratulacji. w 2008 roku to dopiero bedzie babyboom z tego co widze, w worku z fasolkami nie ma dziury tylko cale dno sie popruło :-D Niechby po jednej sie trafiło kazdej z naszych 30tek. Ciekawe kto następny??

reklama
Witajcie!!

Wlasnie wrocilam z pracy a zaraz wybywam do knajpy na piweczko... umowilam sie ze znajomym powspominac troche (wrocil wlasnie z Irlandii)..
Dzis w pracy zostalam wezwana do dyra, juz myslalam ze znowu cos mu sie nie podoba a tu... dostalam propozycje zrobienia folderu na jubileusz firmy (60-lecie istnienia)... nie ukrywam ze to wyzwanie duze ale rowniez torche kaski moze wpasc.... musze sie wiec zabrac za robote i jakiejs weny poszukac bo pomyslow wogole nie mam na takie wydawnictwo :szok:

Najka super ze juz w domciu jestescie!!! Czekamy na przedstawienie nam Twojej Pannicy!!!!

Monik czekam na wiesci po wizycie!!

Do góry