reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie kochane :-)

Jak Wam mija dzień pryma aprilisowy ;-):-)

Antilko wiem co to znaczy siedzieć w domu. Sama ledwo wytrzymuję. Dzisiaj przyznam się że przerwałam leżenie (sprawy zakupu działi, musiałam być osobiście) i troszkę pochodziłam. Co to za wspaniałe uczucie w śród ludzi przebywać :-D Ale damy radę :tak: Dzidzia najważniejsza.
Moniolku a myślałam że to ja mam strasznie pogmatwane sny, ale przebiłaś mnie z tym napastnikiem :szok::-D
Eschenbach wszystkiego najlepszego dla mężusia z okazji urodzinek :-)
Majeczko wszystkie martwimy się o wagę a potem okazuje się że wcale nie jest tak źle ;-) Przy maleństwie będzie tyle bieganiny że kilogramy same uciekną w popłochu :-D
Kajduś jak ja bym już chciała poczuć maleństwo. Wtedy bym pewnie tak nie martwiła się codziennie czy na pewno wszystko jest ok z fasolinką. Super że u Ciebie maluszek się już coraz bardziej uaktywnia fizycznie:-)

Pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek :-)

Hej, hej trzydziestki :-)
Mój dzień pryma aprylisowy jest fantastyczny, wszyscy są szczęśliwi bo udało im się mnie wkręcić :wściekła/y: a co tam, niech się cieszą :-p.
monik75 zajrzałam sobie na Twój szczęśliwy wykresik :cool2:, zdradź mi jeśli możesz co za ziółka popijałaś?
Ja jakiś czas temu piłam sobie mieszankę 3 o. Grzegorza, spadło mi dzięki niej FSH, ale nie udało się, jeszcze nie.... ;-)
Pozdrawiam.

hej :)

troszkę mnie nie było... wszystko przez robotę i niewyspanie :( Piotrkowi rżną się na raz 3 trójki a poza tym uczymy go samodzielnego zasypiania... nie muszę dodawać, że młody człowiek się buntuje przeciw odcięciu go od mamusi ;-) no cóż... z wygody pozwoliliśmy mu spać z nami, teraz mamy tego skutki.

witam serdecznie nowe 30-tki :-)
a wszystkie pozdrawiam serdecznie :-)

Witam sie!!

Ja tylko na chwilke, bo mamy gosci...

Antila jak bede miala wiecej czasu to chetnie bede rozmawiala na bb z Toba... ale praca mnie goni :-(

Moniolek kupilam zestaw do nurkowania :-D:tak::-)
A co to za horrory Ci sie snily??

Monik a dziekuje... zaraz przekaze mezusiowi!

Nežka a mnie jakos zarty prima aprylisowe omijaly....

Leyna nie zapominaj o nas....

Sensi hop hop!!! GDZIE SIE PODZIEWASZ????

Witaj Leyna:-)Pewnie troszkę czasu upłynie zanim Piotruś zaakceptuje zasypianie bez mamy.
Monik jasne, że damy radę. Ja po prostu jeszcze nie wierzę, że wszystko będzie dobrze i może dlatego ciężko mi usiedzieć na d...e:dry:
Nezka w jaki sposób Cię nabrano:confused::-D
Esch jak tam impreza mężusiowa?

Antila no wlasnie rodzice wyszli... jestesmy objedzenitak ze pekamy.... :-):-D
A chcesz kawalek torcika - czarny las...

Antila sledzikiem tez nie pogardze... tym bardziej ze wczoraj Kajda narobila mi smaka :tak::tak::tak: Juz mialam ochote w pracy kupic sobie ale stwierdzilam ze nie bede katowala nikogo w pokoju zapachem sledzikowym :-D:-):tak:

reklama
Witam :-) na razie na szybciocha, poniżej wczorajsze ukończone dzieło pt. "tuje" a na zamkniętym widać jak ja urosłam :szok:

Załączniki

• rozne 001.jpg
    rozne 001.jpg
    167,5 KB · Wyświetleń: 45
  • rozne 022.jpg
    rozne 022.jpg
    148,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry