reklama
witajcie:-)
ale paskudnie u nas, leje od rana, zimno, brrr..
Esia ojej!! ale niespodzianka:-)
dziękuję za gratulacje:-) a co tam u Ciebie?? widzę, że Piotruś niebawem będzie miał siostrę:-) również gratuluję i bardzo się cieszę
:-)
Antilko daj znać, jak po wizycie, naprawdę chcesz wrócić do pracy?? a ja tak się cieszę, że w środę im powiem, że już nie wrócę
właśnie po to muszę tam pójść niestety.., ale od piątku znowu słodkie lenistwo:-) imię Ania bardzo ładne
Moniś Ty pracowita Mamusiu
u nas też są osy, nie mówiąc o konikach..;-)
Ewuś jak tam po pierwszym spacerku?:-)
Kajduś jak wizyta??:-)
Anusia Słońce, pamiętasz jak w tamtym roku dawałaś mi przepis na kruche ciasto z wiśniami? gdzieś mi się zawieruszył
czy mogłabym prosić o powtórkę..?;-)
a Esch się pewnie wygrzewa na słonku..;-)
a ja muszę wziąć się za sprzątanie..
miłego dnia Kobitki:-)
ale paskudnie u nas, leje od rana, zimno, brrr..
Esia ojej!! ale niespodzianka:-)

Antilko daj znać, jak po wizycie, naprawdę chcesz wrócić do pracy?? a ja tak się cieszę, że w środę im powiem, że już nie wrócę

Moniś Ty pracowita Mamusiu

Ewuś jak tam po pierwszym spacerku?:-)
Kajduś jak wizyta??:-)
Anusia Słońce, pamiętasz jak w tamtym roku dawałaś mi przepis na kruche ciasto z wiśniami? gdzieś mi się zawieruszył

a Esch się pewnie wygrzewa na słonku..;-)
a ja muszę wziąć się za sprzątanie..

miłego dnia Kobitki:-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dzień dobry :-)
Antilko gratuluję córeczki :-):-):-) Ania też bardzo mi się podoba, piękne imię i zawsze na czasie
Aleczku u nas też leje. Fajnie że idziesz na zwolnienie. Ja też jestem na L4 od samego początku i jestem zadowolona z tego bardzo:-). Mam mnóstwo czasu i zero stresu
Ewuś życzę miłego pierwszego spacerku z Adrianną :-)
Kajduś daj znać jak po wizycie
Moniolku córeczka na pewno jest zdrowiutka. Dziewczynki dobrze piszą o tych pomiarach USG
Życzę Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia. Całe szczęście że to nie rak, a z tymi obecnymi chorobami poradzi sobie 
Te ogóreczki małosolne to niezły hit dla ciężarnych
Ja oczywiście też się nimi zajadam ;-)
Vonko jak tam u Ciebie
A ja się wybrałam w piątek do babci mojego M. Rano załatwialiśmy jeszcze parę papierków związanych z budową naszego domku, a potem pojechaliśmy. Mamy tam jakieś 1,5 godzinki jazdy, ale powiem Wam ze ten cały dzień mnie wymęczył. Wieczorem jak wróciliśmy to zobaczyłam że cała jestem spuchnięta
Nogi od stóp aż do kolan jak bańki ręce też
Na szczęście do rana wszystko zeszło.
Ale to nie koniec bo teraz codziennie mi już puchną nogi. Z soboty na niedzielę dostałam takiego okropnego skurczu łydki, który trzymała mnie parę minut i żadne moje sposoby na to nie pomagały. Rano noga cała spuchnięta oczywiście była. Chyba będę musiała zwiększyć dawkę magnezu albo nie wiem czego. Ale to dopiero przy następnej wizycie u ginka.
Na samej wizycie u babci było bardzo fajnie
Maja dostała od swojej prababci śliczny niebieski kocyk z dwoma pingwinami :-) Zdjęcia wkleję na fotkach. Wrzucę tam jeszcze parę fotek z moich ostatnich zakupków;-)
Antilko gratuluję córeczki :-):-):-) Ania też bardzo mi się podoba, piękne imię i zawsze na czasie

Aleczku u nas też leje. Fajnie że idziesz na zwolnienie. Ja też jestem na L4 od samego początku i jestem zadowolona z tego bardzo:-). Mam mnóstwo czasu i zero stresu

Ewuś życzę miłego pierwszego spacerku z Adrianną :-)
Kajduś daj znać jak po wizycie

Moniolku córeczka na pewno jest zdrowiutka. Dziewczynki dobrze piszą o tych pomiarach USG

Te ogóreczki małosolne to niezły hit dla ciężarnych

Vonko jak tam u Ciebie

A ja się wybrałam w piątek do babci mojego M. Rano załatwialiśmy jeszcze parę papierków związanych z budową naszego domku, a potem pojechaliśmy. Mamy tam jakieś 1,5 godzinki jazdy, ale powiem Wam ze ten cały dzień mnie wymęczył. Wieczorem jak wróciliśmy to zobaczyłam że cała jestem spuchnięta

Ale to nie koniec bo teraz codziennie mi już puchną nogi. Z soboty na niedzielę dostałam takiego okropnego skurczu łydki, który trzymała mnie parę minut i żadne moje sposoby na to nie pomagały. Rano noga cała spuchnięta oczywiście była. Chyba będę musiała zwiększyć dawkę magnezu albo nie wiem czego. Ale to dopiero przy następnej wizycie u ginka.
Na samej wizycie u babci było bardzo fajnie

Witajcie :-)
Antilo, najważniejsze zdrowie a popracować na pewno zdążysz ;-)
Monik to niezłą wycieczkę mieliście w weekend
Oluś olej sprzątanie, nie zając nie ucieknie.
Ciekawe jak Kajda po wizycie
A ja jeszcze dzisiaj jadę do moich rodziców, zebrałam za to niezłą mowę od mojej mamy, ale co tam - po prostu czuję, że muszę jechać, bo już w domu nie wysiedzę. Czuję się jak przed egzaminem na który nic nie umiem i staram się zapychaczami czasu uspokoić. Wieczorem postaram się wkleić ostatnie zdjęcie z brzucholem. Miłego popołudnia
Antilo, najważniejsze zdrowie a popracować na pewno zdążysz ;-)
Monik to niezłą wycieczkę mieliście w weekend
Oluś olej sprzątanie, nie zając nie ucieknie.
Ciekawe jak Kajda po wizycie
A ja jeszcze dzisiaj jadę do moich rodziców, zebrałam za to niezłą mowę od mojej mamy, ale co tam - po prostu czuję, że muszę jechać, bo już w domu nie wysiedzę. Czuję się jak przed egzaminem na który nic nie umiem i staram się zapychaczami czasu uspokoić. Wieczorem postaram się wkleić ostatnie zdjęcie z brzucholem. Miłego popołudnia
vonka
mama Kubusia
Antilko wow! Ty w pracy? No, no..... jeszcze raz gratuluje Córeczki - Ania, sliczne imię
Ja tylko prostując: w moim brzucholku mieszka Chłopczyk ( o czym obwieszczałam 23 czerwca - hi hi. Mały tak na Dzien Ojca zrobił nam prezentację "klejnotów rodzinnych" Imię tez wybrane: Jakub;-) Sensi, będzie Kuba2;-)
Sorry, ale padam na pysk, jutro poczytam i popisze więcej. pa.

Ja tylko prostując: w moim brzucholku mieszka Chłopczyk ( o czym obwieszczałam 23 czerwca - hi hi. Mały tak na Dzien Ojca zrobił nam prezentację "klejnotów rodzinnych" Imię tez wybrane: Jakub;-) Sensi, będzie Kuba2;-)
Sorry, ale padam na pysk, jutro poczytam i popisze więcej. pa.
anusieńka
Fanka BB :)
Witajcie
Moniś - uważaj na siebie - teraz naprawdę odpoczywaj i nie forsuj się.
Vonko- bardzo ładne imię dla chłopczyka :-)
Antilko - no o Anusi nie wspomnę :-)
;-)
wszystkie Anusie fajne są :-)
Oluś - a Ty jak się czujesz? mdłości trochę minęła? - czyzby ciasto wiśniowe to pierwsza zachcianka ciążowa ?
przepis:
1-1,5 kostki masła twardego extra ( ale musi być miękkie spoza lodówki), 1-1,5 szklanki mąki przesianej przez sitko, 2-3 żółtka, 3/4 szklanki cukru pudru przesianego przez sitko. Zarabiamy nożem a potem ręką - jeśli się klei dodajemy mąki ( można łyżkę słodkiej śmietany). Chowamy do lodówki na 1/2- godziny. W tym czasie z białek ubijamy pianę - dodajemy szczyptę soli i jak piana się ubije to dodajemy 1/2 szklanki zwykłego cukru.
3/4 ciasta wykładamy blachę i pieczemy 30minut w piekarniku. wyjmujemy nakładamy wiśnie ( teraz mozna dać świeże malinki albo jagódki) , na to pianę z białek, i rwiemy pozostałe ciasto w kruszonkę - wkładamy do piekarnika na 20-30 minut. Smacznego !!!!!!!!
dziewczyny chyba wybrałam wózek bebeconfort
Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Mura tylko w innym kolorze niebieski albo czerwony. :-)
I jak na złość padła mi kuchenka i piekarnik :-( możecie polecić jakieś firmy dla płyty ceramicznej i piekarnika?
Lepiej inwestować w polską firmę Amica czy jakieś inne ????
Moniś - uważaj na siebie - teraz naprawdę odpoczywaj i nie forsuj się.
Vonko- bardzo ładne imię dla chłopczyka :-)
Antilko - no o Anusi nie wspomnę :-)

Oluś - a Ty jak się czujesz? mdłości trochę minęła? - czyzby ciasto wiśniowe to pierwsza zachcianka ciążowa ?
przepis:
1-1,5 kostki masła twardego extra ( ale musi być miękkie spoza lodówki), 1-1,5 szklanki mąki przesianej przez sitko, 2-3 żółtka, 3/4 szklanki cukru pudru przesianego przez sitko. Zarabiamy nożem a potem ręką - jeśli się klei dodajemy mąki ( można łyżkę słodkiej śmietany). Chowamy do lodówki na 1/2- godziny. W tym czasie z białek ubijamy pianę - dodajemy szczyptę soli i jak piana się ubije to dodajemy 1/2 szklanki zwykłego cukru.
3/4 ciasta wykładamy blachę i pieczemy 30minut w piekarniku. wyjmujemy nakładamy wiśnie ( teraz mozna dać świeże malinki albo jagódki) , na to pianę z białek, i rwiemy pozostałe ciasto w kruszonkę - wkładamy do piekarnika na 20-30 minut. Smacznego !!!!!!!!
dziewczyny chyba wybrałam wózek bebeconfort
Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Mura tylko w innym kolorze niebieski albo czerwony. :-)
I jak na złość padła mi kuchenka i piekarnik :-( możecie polecić jakieś firmy dla płyty ceramicznej i piekarnika?
Lepiej inwestować w polską firmę Amica czy jakieś inne ????
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Moniolku nie szalej nam teraz
Anusieńko fajny ten wózio tylko ta cena
Jeżeli pozwolisz to ja też skorzystam z przepisu
Aluś czyli już raczej nie planujesz powrotu do pracy?
Moniolku otworzyłam przed chwilką ogórki- nie wytrzymałam
Są rewelacyjne mniam, mniam.
Mam rewelacyjny humor to chyba dzięki powrotowi do pracy

Anusieńko fajny ten wózio tylko ta cena

Aluś czyli już raczej nie planujesz powrotu do pracy?
Moniolku otworzyłam przed chwilką ogórki- nie wytrzymałam

Mam rewelacyjny humor to chyba dzięki powrotowi do pracy

Zbieramy się pomalutku do szpitala, papatki ;-)
Anuś kareta dla królewicza fiu fiu
Antilo cieszę się, że lekarz wypuścił Cie do pracy
Vonko piękne imię
A jeszcze Anuś nie wiem jak płyta Amica, ale zmywarka jest całkiem całkiem.
Buziaki dla wszystkich
Anuś kareta dla królewicza fiu fiu

Antilo cieszę się, że lekarz wypuścił Cie do pracy
Vonko piękne imię
A jeszcze Anuś nie wiem jak płyta Amica, ale zmywarka jest całkiem całkiem.
Buziaki dla wszystkich
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
anusieńko, only siemens