reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleczku super!!!! Ciesze sie z Tobą!!

Anuś jejuś ciekawe czy i nam się uda ja zobaczyć...ale napewno jest cudna!!

Buziaki 30 tki

reklama
Witajcie :-)

Moniolku ogromne gratulacje dla Ciebie i męża. Martuniu witaj !:-):-):-)
Esch witaj wczasowiczko :-) Czekamy na relację pisemną i foto ;-):-)
Antilko gratuluję szóstego okienka :tak: Gonisz mnie :-p Teraz jest nas trzy z szóstym okienkiem;-)
Aleczku udanego wieczorka. Do mnie jutro przyjadą goście i też już wzięłam się za porządki ;-) Nie zapomnij się najeść na wieczornym spotkaniu :-p Dobrze że wszystko z dzidziusiem ok :-)
Najeczko no to chrzciny za Wami :-) Super że wszystko poszło dobrze. Ewunia już co raz większa dziewczynka :-)
Ewuś a jak u Ciebie? Jak sobie radzisz?

Pozdrowionka dla wszystkich trzydziesteczek :-)

Witam, mam nadzieje ze lato uplywa Wam pogodnie i sielsko. Widze, ze coraz wiecej malych panienek, Stasio sie bardzo cieszy :)
Pozdrowionka 30tki!

Witaj Carioca:-)
Napisz, co u was,może jakieś fotki Stasiulka uda Ci się wkleić?
Car, czy Ty przypadkiem nie miałaś karuzelki Fischer Price z misiami przebranymi za motylki? Zastanawiam się nad kupnem takiej:confused:

witajcie...
Moniolku-olbrzymie gratulacje!! wracaj szybko do formy!
Alek-super wiesci :-)
Antilo-6 okienko :-) wow,teraz to juz "z gorki" bedzie :tak::-D
Esch-witaj z powrotem :-)
Najko-czekamy na fotki ze chrztu :-)
Sensi-buziaki
Vonko-jak sie czujesz?
Monik-:-)

my dzis bylismy u lekarza i Adrianna w 10 dni przytyla prawie 500 g... poza tym wszystko jest ok, w gabinecie u mnie na reku tak ladnie sobie kupke zrobila,ze czesc trafila na mnie :-D - juz drugi raz Huggies jej przeciekly; wczoraj musialam cala ja przebrac i wyprac materac w wozku; w domu zwykle uzywam mojego wyrobu pieluch materialowych,ale od czasu do czasu zakladam rowniez jednorazowki.... i jestem zdziwiona,ze materialowe jeszcze nam ani razu nie przeciekly jednorazowkijuz dwa razy :confused:, ale musialam je chyba zle zalozyc... a w drodze powrotnej od lekarza nasze dziecie dalo taki koncert,ze musielismy sie zatrzymac i ja natychmiast nakarmic,bo nie dalo sie jechac z takim stereo.... zaraz wychodze na spacer - pierwszy z wozkiem,bo do tej pory caly czas lalo i mielismy no okraglo burze z piorunami... raz tylko poza wizytami u lekarza wynioslam mala do ogrodka na pol godzinki; ale dzis sie uparlam i ide na spacer :tak::-)
musze wam tez sie pochwalic: dzis zalozylam -a jestem rowniotko dwa tygodnie po porodzie- moje spodnie sprzed ciazy :-) i nie sa ani troche za ciasne a nawet ciut luzniejsze niz ostatni raz pamietam jak je mialam na sobie... mam nadzieje,ze uda mi sie schudnac ze dwa rozmiary jeszcze :tak::-):-)....
mam reszte zdjec na komputerze i postaram sie wkleic...
milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Ewuniu nieźle Adrianka sobie rośnie:tak:Za to Ty chyba bardzo prędko tracisz na wadze:confused:Miłego spacerku

Witaj Carioca:-)
Napisz, co u was,może jakieś fotki Stasiulka uda Ci się wkleić?
Car, czy Ty przypadkiem nie miałaś karuzelki Fischer Price z misiami przebranymi za motylki? Zastanawiam się nad kupnem takiej:confused:

Ze zdjeciami, to zaluje ale jestem u rodzicow i aparat zostawilam mezowi. Za tydzien Stas ma chrzciny i bedzie juz aparat i obiecuje ciociom powklejac troche Stasia.
Mamy ta karuzelke. Moge Ci pozyczyc ją na kilka miesiecy, jak wroce do Sopotu (ok. 12 sierpnia), bo tam jest. Serio, lezy teraz w szafie, a przeciez mi nie ubedzie jesli Ewa sobie skorzysta.

Ewo - ładnie Adrianna przytyla, nie dziwie sie takim kupalom :-D Co do wejscia w przedciazowe spodnie, to wielki szacun, ze sie tak wyraze. A ile przytylas w ciazy?

Carioca dzięki:-) Karuzelkę mogę kupić od koleżanki tylko słyszałam,że lubią tam się psuć jakieś mechanizmy.Synek koleżanki nie był nią wcale zainteresowany więc nawet nie miała okazji sprawdzić, czy coś się nie popsuje:-)
Dzisiaj byliśmy oglądać wózeczki na żywo i zdecydowaliśmy się na ten polski. I to nie ze względu na cenę, ale na funkcjonalność i ciężar. Nabyłam również Fridę do noska dwie czapeczki kąpielówki i dwa różowe body:-D

reklama
Napisalam, ze Ewa sobie pouzywa karuzelki, zamiast Ani :) Przepraszam, to pod wplywem tego, ze potem pisalam do Ewy.
Z karuzelki jestem zadowolona, troche slychac mechanizm jak chodzi, ale poza tym to jest pocieszna i ma mnostwo funkcji.
No i gratuluje zakupow!
Ostatnio odkrylam w Tesco kolekcje Cheerioke (chyba tak sie to pisze) dla niemowlat. Fajne wzory, porzadna bawelenka, ladnie wykonczone, a ceny bezkonkurencyjne. Np za 3 bodziaki z krotkim rekawem zaplacilam 9 zl, za 3 pajace do spania 37 zł. A jakoscia nie odchodza od ciuchow z Mothercare.

Do góry