reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ależ te trzydziestki eksploatują- ale tylko te, któe nie maja dzieci maja popołudniowe zmiany!!!!!!!!

.......................żartuję - po prostu tak wypadło hihi , kolacyjka ostatkowa przy świecach zjedzona i spać siezachciało a jutro na 8,00.

A ja niestety bardzo lubię, ba, uwielbiaaaaaaaaaaaaaaaam spać- to moja wada :laugh: ;)
dobranoc Moniś kolorowych snów, paapa

manioleczku pieknie to ujelas my 30-stki jak,, ksieznikczki i dziewczynki a jednoczesnie sline i fajne babki..,,:-)))nic dodac nic ujac..podoba mi sie ;-)

anusienka ja tez uwielbiam spac a lozeczko to moje najlepsze srodowisko naturalne :-D

Lapis napisalam do kajuni na priva wchodzac na swoj profil na wiadomosci i kliknelam ,,nowa,, a potem w okienku ,,do kogo,, wpisalam kajunia. i przeszlo ;-)

Lapisku można też wejsć pod zdjeciem (atawarkiem)  osoby do której chcesz napisać jest taka ikonka w któą klikasz i już piszesz ptywatną wiadomość .
Taki dymek szary(jak ktos jest niedostępny) lub granatowy ( jak jest on line) z literkami IM

Dzień doberek

Jejku Anuś, ale Ty obcykana jesteś :)

A ja mam dzisiaj bardzo fajny humorek idę poczytać horoskop na marzec ;)

Lapis jeżeli o horoskop ogólnie nie jest źle zmiany w życiu zawodowym - nowe możliwości

poza tym "uważajcie w marcu na układ moczowo-płciowy. Moga pojawić się jakieś infekcje albo okaże się, że nosicie w sobie przewlekły stan zapalny. Nie lekceważcie dolegliwości."

Biorąc pod uwagę najbliższą wizytę u gina i konieczność laparo u mnie wstrzelili się z tekstem w 100% ;)

Lapis_Lazuli pisze:
Ja tez idę do mojej gin, i nie wiem czy mam ją dopuszczać do mojego układu moczowo-płciowego, a jak mi tam jakiś stan zaplny zrobi ;D Hmm, a może przewlekły stan zapalny to fasolka ;)

dobre :laugh: rzeczywiście dzisiaj tryskasz humorkiem. No nie wiem ::) może nie dopuszczaj jej chyba, że tylko na potwierdzenie fasolki :)

reklama
Dobry :)

a dzisiaj jest już czwartek - jeszcze tylko jutro i weekend. U nas piękne słoneczko i mam nadzieję, że podtopi trochę skorupę śnieżną.

Do góry