krzynka77
Fanka BB :)
a'propos kupowania ciuchów i śmiesznych rzeczy, które robiłam, to kiedyś spędziłam z pół godziny w sklepie (miałam kupić potrzebną mi rzecz na spotkanie biznesowe) na stoisku dla kobiet w ciąży i... ledwo powstrzymałam się, żeby nie kupić sobie spodni ciążowych... Musiałam się ewakuować ze sklepuach jeszcze mi się przypomniało coś w drodze do kuchni, że ubrań też nie kupowałam sobie bo przecież będę NAPEWNO w ciąży więc nie ma po co kupować))
włąśnie wpadłam na jedną myśl, ale nie wiem jak to zebrać do kupy ... proponuje ogłosić konkurs na najgłubszą rzecz jaka wymyśliłyśmy, lub nam się przydarzyła w związku z obsesyjnym myśleniem o dziecku ... przynajmniej się pośmiejemy z siebie!
moge pierwsza otórz jak wiecie również miałam zwoją fazę "rodzicielską" śniło mi się kiedyś że strasznie płacze dziecko ... budze się i słysze płacz myśle rany co jest ?? ... okazało się że mój kot sterczał pod drzwiami sypialni i miałczał aby go wpuścić!;-);-);-)![]()

A w ogóle to witam kociarę!! Ja też mam kota, ale on niestety śpi w łóżku i nie da się go przekonać, zeby tego nie robił :/
Ostatnia edycja: