reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Fajne (.)(.) to pierwszorzędny objaw ciążowy:tak:.. no i się zacznie.. niedługo będziesz przerazona wielkością i obciążeniem (.)(.) :-)

A robiliście plany związane z obwieszczeniem światu (znaczy rodzinie) o radosnej nowinie??? pierwsze święto (i wolne) jest dopiero w czerwcu..

reklama
hmm.. z tym to sobie troche poczekamy. na pewno najpierw musze zobaczyc serduszko, potem bedziemy myslec kiedy powiedziec. Ale jak juz, to najpierw tylko rodzice+brat, a reszta rodziny -w drugim trymestrze sie dowie.
Tak ostatnio zrobilismy i na szczescie, bo nie trzeba bylo tego "odkrecac" w calej rodzinie.

W drugim trymestrze to nie będziecie musieli mówić - wszystko będzie widać :tak::-)
A imię? mówiłaś że Twój eM na Szymona się nie chce zgodzić.. (mój eM za to bardzo chętnie;-)) bo Wiesław to chyba nieee...

cześć babeczki,
to prawda - pogoda jak na karaibach, katiuszka - Wam współczuję, mam siostrę w UK, też się skarży
my od soboty z Cudem w domu, mimo kremu faktor 50 - dostał wysypki ze słońca, więc się leczymy
u mnie mdłości minęły, za to cycochy pobolewają, ale i tak czuję się lepiej

kok.o - niezmiennie kciuki, będzie dobrze, Fasol czy tam Kropek - jak każde dziecko mamie psikusa zrobił, a jak się już pokaże to będzie tylko rósł w siłę

katiuszka - nie trzymaj w niepewności

kasia.natka - jak znosisz takie upały?

cała reszta - kciuki, kciuki, kciuki. I porcja fluidków, żeby nie było, że Kropek się obija (lub Kropeczka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alex___ no tego mi było potrzeba!!! Fluidki zawsze mile widziane:tak:
Kasia.natka właśnie, jak się czujesz w ten upał???
Muma aTy??? Wczoraj na zielonej trawce była dziś odsypia pewnie;-)

No w sumie nic nie mam do tego imienia.. mój wujek ma Wiesław i okrótne jak dla mnie są jego wąsiska.. i jakoś sobie małego Kok.o-wiątka nie wyobrażam z wąsami..:zawstydzona/y:

To tak jakby Dziecko nazwać "wesoły Romek".. ehh ale to w sumie moje fanaberie.. nie mogę przecież narzucić komuś imienia..
Mnie się bardzo Mateusz podoba.. ale w rodzinie już jest..

Hej :-)

Ja to mam zieloną trawkę wokoło domku ale w weekend przy takiej pogodzie nie odpalamy kompów tylko cieszymy się słonkiem i sobą :-)
Ani@k - pięknie wystrzeliłaś z temperaturką, &&&& żeby już nie spadła :tak::tak: I nie przesadzamy już z piwkiem, co by Lopez miejsce do zagnieżdzenia świadomie znalazł ;-)
kok.o - jak sobie teraz odpoczniesz prawie tydzień to zaraz wystrzeli tam groszek na całego :tak: A kiedy się teraz wybierasz na podgląd ? Dasz radę wytrzymać do serduszka ?? :happy: Też trzymamy kciuki , aaa i Szymon jest już wolny - możesz zabierać :tak: U nas został Aleksander i Franciszek ale ogólnie - czekamy do 4 czerwca bo jeszcze Ola lub Frania wyskoczy :-p
Dzisiaj mam wolne bo M w pracy a Julka w szkole ale potem razem jesteśmy :-):-) Jutro mamy znajomych na grillu, potem któregoś dnia jedziemy do znajomych oglądać ich nowy dom i znou grilować , a w piątek jedziemy sobie na wycieczkę do stolicy :laugh2: M robi tam inspekcję na budowie ale to chwila a potem zwiedzanko i przyjemności :tak:
Też zazdroszczę zuzance ale pozytywnie, nabieraj sił kochana odpoczywaj :tak:

katiuszka -weź zatestuj ...już będą dwie tłuściochy przecież :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&

Życzę wszystkim słonka i spokoju na te piękne dni :-)

PS
PITY złożone ??? :szok: Moje tak :-p

reklama
Ja pit-a złożyłam, 1% wyznaczyłam (niezmiennie od kiedy tylko można 1% oddawac) od słońca się już uzależniłam.. piwka w weekend nie piłam.. wizualizację sobie obmyśliłam..
coś mi sie dziś rymuje???:baffled:

A to Szymon był zajęty? Myslałam że Kok.o eMowi się to imie nie podobało..:baffled:
chyba mi słonce zdolność kojarzenia wypaliło.. :laugh2:

a co imienia Franek - to tak jak Wiesław, Roman.. hmm..
ja bym wśród ewangelistów szukała.. Łukasz.. Marek.. Mateusz (u mnie nie realne) Jasio.. a Aleksander (jak Kwaśniewski..):baffled:

zdolność kojarzenia co do imion mi się włączyła za to..

Ostatnia edycja:
Do góry