reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziś zmarła moja ciocia:(:(mojej mamy siostra........lezała w szpitalu 3 tygodnie:(:(zapalenie osierdzia:(:(w sob.pojechalismy na sląśk z moja mama i siostra,wczoraj ja,maż,siostra moja wrócilismy do domu...dzis bylismy juz w karpaczu...zadzwoniłą moja mama....ciocia zmarła:(:(:(:(wrócilismy sie w dupie mam karpacz!!!!!!!!!jutro jedziemy do kuzynek i wujka!!nie moga byc sami!!!ZYCIE CHOĆ PIEKNE TAK KRUCHE JEST.....................

reklama
rycze od godziny 15 !!żygałam juz chyab ze 4 razy z nerwów!!!!!!!!!!!i co...pije piwo!!!!!!!!!!!!!!!zeby się uspokoic....łeb mi peka!!!!!!!!!!!Sory,ze tak o smutkach,ale dzis doszłam do wniosku,ze niczego się nie przeskoczy................co ma byc.....................to bedzie.............i już....................:(:(:(

ps.co do imion.....moja siostra młodsza ma córke ma 3,5 roku ma na imie Blanka!!!!!z poczatku nie podobało mi sie,a teraz.......nie wyobrazam sobie,zeby Ona miała inaczej na iię!!:):)

ma 4 chrzesniaków:)MATEUSZA,KASIĘ(moja imienniczkę).BLANKĘ,BARTKA!!!!!:):):-)Nie jest zle...tylko wydatki DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻEEE:):):)ale kupywanie prezentów dla nich to super frajda:):):):)

cześć dziewczynki, witam się znad sałatki pomidorowej
Katiuszka - pewnie, że dasz radę! i pewne, że już całkiem niedługo
Kasica - też uwielbiam robić dzieciom prezenty
Kok.o - Ty wiesz, leż i pachnij!
Ani@k, odzywaj się, jak przeczytam Twój wpis z rana - zaraz jakby słońce mocniej świeciło

Można by było rzec dziś od samego rana DO ROBOTY!!! ale ja np. dziś w odróżnieniu od tego komunistycznego hasła będę się OBIJAĆ, a co!

Katiuszka i jak??? Plamienie ustało?? Bo wiesz, jeszcze sobie tak pomyślałam, ze po starankach czasami w ciąży występuje plamienie..
Kok.o czekam na relację kiedy "fusiasta" przestanie smakować;-)
Kasica smutno strasznie u Ciebie.. :-( przytulam wirtualnie..
Alex___ oj jak miło mi od samego rana:-) ja zawsze tak "od słońca" przesyłam pozdrowienia.. bo u mnie non stop świeci słońce!!! Czasami zastanawia mnie jak to mozliwe, że niby świeci, niby gorąco - a ja jak mumia blada chodzę po karaibach..:eek: cza chyba w tym roku zmienić zasady i się w końcu opalić:tak:

Uciekam wypić piwko przy mocno opalonej kiełbasce z grilla..
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!

cześć Dziewczyny!!!! hoop...hoooppp jest tu ktoś????:szok::-) widzę, że majówka na całego!!!! Ale Wam dobrze...a my do pracy...do tego w strugach deszczu:wściekła/y:
ani@k plamienie moje...raz jest...raz znika:cool: dziś tempka podkoczyła o 4 kreski:eek: zwariować można!!!! staranek nie było od jakiegoś tygodnia...chyba mamy przesyt:sorry: to chyba nie od tego....no nic, nie pozostaje mi nic innego jak czekać, czego nienawidzę!!!!!! ale mam inne wyjście???
kasica...strasznie mi przykro z powodu śmierci Cioci:-( smutny czas...trzymaj się jakoś!!!!
Uciekam i ja...a co tak będę sama tu siedzieć :-p Kurczę...kiedy kończy Wam się ta laba??? zanudzę się tu sama!!!!! wracajcie!!!!!:-D

kasia.natka - jak znosisz takie upały?

~

Kasia.natka właśnie, jak się czujesz w ten upał???
no przyznam że lekko nie jest, chociaż ja jestem bardzo ciepłolubna i kocham słońce ale teraz siedzę w cieniu, dużo piję, nóżki sobie moczę w misce z zimną wodą bo mam dwa serdelki :sorry: ale i tak wolę taką pogodę niż zimno i deszcz :tak:

pamiętam o was cały czas i fluidki podsyłam wirtualne nawet jak nie mam kiedy zaglądać czy pisać

dziękuję za życzenia imieninowe katiuszka :-)

kasica bardzo mi przykro....

reklama
eeeloooł :-)

plamienie moje...raz jest...raz znika:cool: dziś tempka podkoczyła o 4 kreski:eek: zwariować można!!!!
ooohoho ho ho!! noooo hmmm... w 33dc tempka do góry o 4 kreski??:szok: zaiwaniaj na bete!!!:-) :tak:

rany,ale leniwy dzien dzisiaj miałam, az mi dziwnie jakos... NIC nie robiłam :cool2:

kasica współczuje :-(

Ani@k ja tez zawsze zaczynam dzien w pracy od relacji z karaibów;-):-) , przy kawce. A teraz kawa smakuje jak zawsze :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry