dziś zmarła moja ciocia
mojej mamy siostra........lezała w szpitalu 3 tygodnie
zapalenie osierdzia
w sob.pojechalismy na sląśk z moja mama i siostra,wczoraj ja,maż,siostra moja wrócilismy do domu...dzis bylismy juz w karpaczu...zadzwoniłą moja mama....ciocia zmarła

wrócilismy sie w dupie mam karpacz!!!!!!!!!jutro jedziemy do kuzynek i wujka!!nie moga byc sami!!!ZYCIE CHOĆ PIEKNE TAK KRUCHE JEST.....................
reklama
rycze od godziny 15 !!żygałam juz chyab ze 4 razy z nerwów!!!!!!!!!!!i co...pije piwo!!!!!!!!!!!!!!!zeby się uspokoic....łeb mi peka!!!!!!!!!!!Sory,ze tak o smutkach,ale dzis doszłam do wniosku,ze niczego się nie przeskoczy................co ma byc.....................to bedzie.............i już....................

alex___
Fanka BB :)
cześć dziewczynki, witam się znad sałatki pomidorowej
Katiuszka - pewnie, że dasz radę! i pewne, że już całkiem niedługo
Kasica - też uwielbiam robić dzieciom prezenty
Kok.o - Ty wiesz, leż i pachnij!
Ani@k, odzywaj się, jak przeczytam Twój wpis z rana - zaraz jakby słońce mocniej świeciło
Katiuszka - pewnie, że dasz radę! i pewne, że już całkiem niedługo
Kasica - też uwielbiam robić dzieciom prezenty
Kok.o - Ty wiesz, leż i pachnij!
Ani@k, odzywaj się, jak przeczytam Twój wpis z rana - zaraz jakby słońce mocniej świeciło
Ani@k
Można by było rzec dziś od samego rana DO ROBOTY!!! ale ja np. dziś w odróżnieniu od tego komunistycznego hasła będę się OBIJAĆ, a co!
Katiuszka i jak??? Plamienie ustało?? Bo wiesz, jeszcze sobie tak pomyślałam, ze po starankach czasami w ciąży występuje plamienie..
Kok.o czekam na relację kiedy "fusiasta" przestanie smakować;-)
Kasica smutno strasznie u Ciebie.. :-( przytulam wirtualnie..
Alex___ oj jak miło mi od samego rana:-) ja zawsze tak "od słońca" przesyłam pozdrowienia.. bo u mnie non stop świeci słońce!!! Czasami zastanawia mnie jak to mozliwe, że niby świeci, niby gorąco - a ja jak mumia blada chodzę po karaibach..
cza chyba w tym roku zmienić zasady i się w końcu opalić
Uciekam wypić piwko przy mocno opalonej kiełbasce z grilla..
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!
Katiuszka i jak??? Plamienie ustało?? Bo wiesz, jeszcze sobie tak pomyślałam, ze po starankach czasami w ciąży występuje plamienie..
Kok.o czekam na relację kiedy "fusiasta" przestanie smakować;-)
Kasica smutno strasznie u Ciebie.. :-( przytulam wirtualnie..
Alex___ oj jak miło mi od samego rana:-) ja zawsze tak "od słońca" przesyłam pozdrowienia.. bo u mnie non stop świeci słońce!!! Czasami zastanawia mnie jak to mozliwe, że niby świeci, niby gorąco - a ja jak mumia blada chodzę po karaibach..

Uciekam wypić piwko przy mocno opalonej kiełbasce z grilla..
Miłego dnia wszystkim życzę!!!!
katiuszka79
cześć Dziewczyny!!!! hoop...hoooppp jest tu ktoś????
:-) widzę, że majówka na całego!!!! Ale Wam dobrze...a my do pracy...do tego w strugach deszczu
ani@k plamienie moje...raz jest...raz znika
dziś tempka podkoczyła o 4 kreski
zwariować można!!!! staranek nie było od jakiegoś tygodnia...chyba mamy przesyt
to chyba nie od tego....no nic, nie pozostaje mi nic innego jak czekać, czego nienawidzę!!!!!! ale mam inne wyjście???
kasica...strasznie mi przykro z powodu śmierci Cioci:-( smutny czas...trzymaj się jakoś!!!!
Uciekam i ja...a co tak będę sama tu siedzieć
Kurczę...kiedy kończy Wam się ta laba??? zanudzę się tu sama!!!!! wracajcie!!!!!

ani@k plamienie moje...raz jest...raz znika

kasica...strasznie mi przykro z powodu śmierci Cioci:-( smutny czas...trzymaj się jakoś!!!!
Uciekam i ja...a co tak będę sama tu siedzieć

kasia.natka
kasia.natka - jak znosisz takie upały?
~
no przyznam że lekko nie jest, chociaż ja jestem bardzo ciepłolubna i kocham słońce ale teraz siedzę w cieniu, dużo piję, nóżki sobie moczę w misce z zimną wodą bo mam dwa serdelkiKasia.natka właśnie, jak się czujesz w ten upał???

pamiętam o was cały czas i fluidki podsyłam wirtualne nawet jak nie mam kiedy zaglądać czy pisać
dziękuję za życzenia imieninowe katiuszka :-)
kasica bardzo mi przykro....
reklama
kok.o
eeeloooł :-)
zaiwaniaj na bete!!!:-) 
rany,ale leniwy dzien dzisiaj miałam, az mi dziwnie jakos... NIC nie robiłam
kasica współczuje :-(
Ani@k ja tez zawsze zaczynam dzien w pracy od relacji z karaibów;-):-) , przy kawce. A teraz kawa smakuje jak zawsze
ooohoho ho ho!! noooo hmmm... w 33dc tempka do góry o 4 kreski??plamienie moje...raz jest...raz znikadziś tempka podkoczyła o 4 kreski
zwariować można!!!!

rany,ale leniwy dzien dzisiaj miałam, az mi dziwnie jakos... NIC nie robiłam

kasica współczuje :-(
Ani@k ja tez zawsze zaczynam dzien w pracy od relacji z karaibów;-):-) , przy kawce. A teraz kawa smakuje jak zawsze

Ostatnia edycja: