reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia.natka ja Ci życzenia na FB złożyłam.. bo tam czasami częściej bywasz.. :zawstydzona/y:
cześć Dziewczyny!!!! hoop...hoooppp jest tu ktoś????:szok::-) widzę, że majówka na całego!!!! Ale Wam dobrze...a my do pracy...do tego w strugach deszczu:wściekła/y:
ani@k plamienie moje...raz jest...raz znika:cool: dziś tempka podkoczyła o 4 kreski:eek: zwariować można!!!! staranek nie było od jakiegoś tygodnia...chyba mamy przesyt:sorry: to chyba nie od tego....no nic, nie pozostaje mi nic innego jak czekać, czego nienawidzę!!!!!! ale mam inne wyjście???
kasica...strasznie mi przykro z powodu śmierci Cioci:-( smutny czas...trzymaj się jakoś!!!!
Uciekam i ja...a co tak będę sama tu siedzieć :-p Kurczę...kiedy kończy Wam się ta laba??? zanudzę się tu sama!!!!! wracajcie!!!!!:-D

Katiuszka no dłuuugo nikogo tu nie będzie bo labę mamy do poniedziałku. W sumie jak ktoś by chciał to mógłby do pracy chodzić co drugi dzień.. ale nie sądzę ze taka osoba w Polsce istnieje - moze taka któa w tamtym roku nie zaszalała w dłuuugi weekend. A co do temp. - Kok.o ma rację!!! Pora chyba się na betę wybrać:tak::-)

rany,ale leniwy dzien dzisiaj miałam, az mi dziwnie jakos... NIC nie robiłam :cool2:

Zazdraszczam takiego stanu:tak: choć ja dziś też nic nie robiłam..

Wypiłam do grilla dwa piwka i mnie główka boli.. ale troszkę.. da się wytrzymać.

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Też nic nie robiłam dzisiaj, tylko jadłam, piłam, siedziałam w cieniu i było miło :tak: Pogoda cały czas rewelacja :happy::happy::happy:
kasica - przykra wiadomość, trzymajcie się razem z Mamą :-(

katiuszka - wierzę, że to jednak paryżanka ;-):tak: Ale co do CLO,bo widzialam, że masz wątpliwość, to ja miałam brać od 5 do 9 dc. i na pewno od pierwszego dnia krwawienia cykl się liczy. U Ciebie takie nie wystąpiło , nie wystąpi, tempka w górę, skoro i tak nie masz weekendu to zasuwaj na betę :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o - taka temperatura już będzie, nie stresuj się jak spadnie kreskę lub dwie. Ja mierzyłam 12 tygodni i spadała mi czasem o 2 kreski jak miałam ciężki dzień poprzedni. Ale potem wracała także spoko :-) Będzie dobrze, nie rób dalej nic, odpoczywaj i dokarmiaj dzidziola :tak:

Ani@k - piękny wykresik :-) Imponujący, niedługo testujemy, co ? ;-):tak:

Buziaki dla wszystkich, jutro zajrzę na dłużej z rana jakoś, znaczy koło południa ;-):cool2:

pierwsza!! pierwsza!! :-)
eeelllooooo ... :szok::szok: ... 8 godzina dopiero..:szok:

ha! Ani@k Ty spiochu jeden! :-D
wiecie co, jakos ostatnio nie moge długo spac, budze sie o 5 (wolne, czy nie wolne ).
Za to w ciagu dnia ze 2 drzemeczki musze zaliczyc a wieczorem o 23ciej lulu :baffled: (ja nocny marek zwykle jestem :eek: ... znaczy byłam :-p), od 22 przysypiam przed TV :zawstydzona/y:
kurcze, nie mam planow na dzisiaj, M pracuje... chyba posprzątam troche...:baffled:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki,
Kok.o - jakim Ty sprzątaniu mówisz? Ty masz pachnieć!!! Fasol się musi zaaklimatyzować u mamusi
Katiuszka - nie trzymaj nas w niepewności, na betę marsz
My wczoraj też cały dzień na świeżym powietrzu, znaleźliśmy knajpę z częścią dla rodzin z dziećmi, Cud szalał w dmuchanym zamku, ach jaka dumna z niego byłam - tak sobie dzielnie radził
Dziś chyba się wybierzemy w odwiedziny do moich współpracowników:)

eee no troche na szmacie musze polatać, bo pełno kurzu i pyłków(fruwa tego mnóstwo wokoło) mi nawlatywało i wygląda tak,jakbym nie sprzątała od miesiąca ;-)
:-)
My wczoraj też cały dzień na świeżym powietrzu, znaleźliśmy knajpę z częścią dla rodzin z dziećmi, Cud szalał w dmuchanym zamku, ach jaka dumna z niego byłam - tak sobie dzielnie radził
:szok: alex___ opanuj sie!:eek: Na pewno Cud radził sobie równie dobrze jak inne dzieci... w koncu to tylko dmuchany zamek.. :baffled: hyhy ojjjj kwoka z Ciebie :-D

lopop kawke zaraz lure jakąś zrobie i dołącze do Ciebie :-)
wiecie co, zjadłam sniadanko i ..chyba zaczyna mi sie choroba morska (tak leciutko...):eek:

Ostatnia edycja:
A se tak z rana myślałam.. wejdę i coś napiszę:crazy: przecież od 5.20 nie śpię!!! z małymi przerwami:zawstydzona/y:
Muma moze i tempka w górze ale jakoś nie liczę na to że się utrzyma.. :-( oczywiście marzę.. ale.. będzie tak samo jak w poprzednim cyklu..
Kok.o noś mnie wyprzedziła!!! ale się nie liczy bo ja w pojedynkę a Ty z podwójną siłą od rana działasz:-p;-)
Sprzątanie??? Eeee powtórkę dnia wczorajszego zrób - zalicz drzemki - musisz się wprawić bo już niedługo całe dnie będziesz przesypiać:tak::-)
Alex___ ale Ty masz fajnie z Cudem!!! Ja pierdziele, ja na Twoim miejscu za nim bym się na gumowego ludka puściła.. no może w ciąży to trochę nie wygodnie.. ale ja bym szalała!!! bo tak stać, patrzeć, podziwiać - hmmm no moze jakaś radość w tym jest:-p

A ja w planach na dziś mam upieczenie ciasteczek! Oooj się będzie działao.. w przepisie jest aby je wyciskać - trochę się powyrzywam (<- nie wiem jak się pisze to słowo:zawstydzona/y:powyżywam??) a jak już się upieką, to je zjem.. nie wszystkie, jakąś część;-)
Ale się "zestarzałam".. w szkole i w podstawówce i w liceum i chyba na studiach, nikt u mnie nie znalazł byka ortograficznego.. mam nawet nagrody z tego tytułu.. a teraz??? Jakość ortograficzna spadała, oj spadła u mnie.. mimo że czytam książki:zawstydzona/y:

właśnie doczytałam że Cud Alex___ na dmuchanym zamku ani dmuchanym ludku się udzielał:baffled::eek:

Kok.o lura napewno nie będzie Ci smakować..

Ostatnia edycja:
kochana kok.o tempka cały czas przyzwoita
nie szalej z tym sprzątaniem za dużo ... masz na to cały dzień
alex .. kawka bezkofeinowa???? może być

Ani@k no mam to samo. Na studiach jeszcze ani jednego byka nie robiłam w notatkach, a teraz... hmmm :zawstydzona/y:

to chyba kwestia tego,ze nie piszemy recznie juz. Ja wlasciwie rzadko długopisu uzywam do pisania tekstu (na papierze to tylko obliczenia jakies czy wyprowadzenia... ale tu ortów nie robie ;-)) , no a zawsze word poprawi nam ortografie :-)
No i niestety w szkole to chyba juz problem jest, dzieciaki kompa uzywaja zamiast kartki i długopisu.

lumina? no zamęczysz tego swojego eMa ! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kok.o to pewnie też tak masz że jak napiszesz jakieś słowo np. (w zamierzeniu słowo kaczka) to wychodzi mniej więcej tak: kcazka.. :eek:
Obliczenia, wprowadzenia - księgowość obsługujesz?

Do góry