Ani@k
Fanka BB :)
Kasia.natka ja Ci życzenia na FB złożyłam.. bo tam czasami częściej bywasz..
Katiuszka no dłuuugo nikogo tu nie będzie bo labę mamy do poniedziałku. W sumie jak ktoś by chciał to mógłby do pracy chodzić co drugi dzień.. ale nie sądzę ze taka osoba w Polsce istnieje - moze taka któa w tamtym roku nie zaszalała w dłuuugi weekend. A co do temp. - Kok.o ma rację!!! Pora chyba się na betę wybrać
:-)
Zazdraszczam takiego stanu
choć ja dziś też nic nie robiłam..
Wypiłam do grilla dwa piwka i mnie główka boli.. ale troszkę.. da się wytrzymać.

cześć Dziewczyny!!!! hoop...hoooppp jest tu ktoś????:-) widzę, że majówka na całego!!!! Ale Wam dobrze...a my do pracy...do tego w strugach deszczu
ani@k plamienie moje...raz jest...raz znikadziś tempka podkoczyła o 4 kreski
zwariować można!!!! staranek nie było od jakiegoś tygodnia...chyba mamy przesyt
to chyba nie od tego....no nic, nie pozostaje mi nic innego jak czekać, czego nienawidzę!!!!!! ale mam inne wyjście???
kasica...strasznie mi przykro z powodu śmierci Cioci:-( smutny czas...trzymaj się jakoś!!!!
Uciekam i ja...a co tak będę sama tu siedziećKurczę...kiedy kończy Wam się ta laba??? zanudzę się tu sama!!!!! wracajcie!!!!!
![]()
Katiuszka no dłuuugo nikogo tu nie będzie bo labę mamy do poniedziałku. W sumie jak ktoś by chciał to mógłby do pracy chodzić co drugi dzień.. ale nie sądzę ze taka osoba w Polsce istnieje - moze taka któa w tamtym roku nie zaszalała w dłuuugi weekend. A co do temp. - Kok.o ma rację!!! Pora chyba się na betę wybrać

rany,ale leniwy dzien dzisiaj miałam, az mi dziwnie jakos... NIC nie robiłam![]()
Zazdraszczam takiego stanu

Wypiłam do grilla dwa piwka i mnie główka boli.. ale troszkę.. da się wytrzymać.