reklama
Wieloryby czy foczki....będziemy piękne
Dziewczyny zapisałam nas do szkoły rodzenia. Pierwszy wolny termin 5 listopada!!! Zajęcia trwają 5 tygodni i są bezpłatne. Najlepsze jest to, że to inny szpital, niż ten w którym przyjmuje mój gin, bo tam to 350 PLN kosztuje kurs podstawowy.
No cóż....najwyżej jak mnie w jednym nie przyjmą będę jechać do drugiego
Dodatkowo mamy we wrześniu bezpłątne 1-weekendowe spotkanie z położnymi w prywatnym gabinecie u mojego gina, więc nie może narzekać. Przynajmniej mam dodatkowy miesięczny zapas pieluch
To tyle ze świata dziecka...na razie wyprawki brak
Całuję
Dziewczyny zapisałam nas do szkoły rodzenia. Pierwszy wolny termin 5 listopada!!! Zajęcia trwają 5 tygodni i są bezpłatne. Najlepsze jest to, że to inny szpital, niż ten w którym przyjmuje mój gin, bo tam to 350 PLN kosztuje kurs podstawowy.
No cóż....najwyżej jak mnie w jednym nie przyjmą będę jechać do drugiego
To tyle ze świata dziecka...na razie wyprawki brak
Całuję
A kiedy tak najlepiej zaczac kompletowac wyprawke? z jednej strony boje sie zaczac, bo mam juz za soba przykre doswiadczenia, a z drugiej nie chce wydawac miliardow na ostatnia chwile, bo skad je wezme?
Gatto Kochanie, ja myslę, że zacznę się rozglądać po usg połówkowym czyli tak za 5 tygodni) koło 20, 21 tygodnia. Do tej pory tylko chuchałam na zimne, bo u mnie początki ciąży były bardzo trudne.
Wydaje mi się, że asortymentu w sklepach nie zabranie
Ściska mocno
Aleksis1
Fanka BB :)
Hej.
Widze, ze tutaj takie powazne logistyczno-dekoratorskie tematy;-)
Wizyta u gina byla bez badania, tylko pogadalismy. dzis mam 29 dc, @ brak, ale pewnie sobie planuje wkrotce nadejsc.
lekarz dal mi skierowanie do lekarza, dokumentacje zawioze w poniedzialek do tej kliniki.
gdyby jednak@ nie przylazla, to mam sie zglosic do mojego gina na badanie krwi.
W tym miesiacu bardzo malo myslalam o starankach, plodnych itd. bo nie mialam czasu na to. I chcialabym aby tak zawsze bylo.W PL spala z nami bratanica, wiec bylo zero przytulanek wlasnie w tych dniach 14-16 dc
Jutro wyjezdzamy z przyjaciolmi na weekend do Dunkierki troche polatac po starych bunkrach
szok
i poleniuchowac na plazy.
Pogoda ma byc wspaniala.
Milego weekendu Wam zycze Kochane.
Buziaki
Widze, ze tutaj takie powazne logistyczno-dekoratorskie tematy;-)
Wizyta u gina byla bez badania, tylko pogadalismy. dzis mam 29 dc, @ brak, ale pewnie sobie planuje wkrotce nadejsc.
lekarz dal mi skierowanie do lekarza, dokumentacje zawioze w poniedzialek do tej kliniki.
gdyby jednak@ nie przylazla, to mam sie zglosic do mojego gina na badanie krwi.
W tym miesiacu bardzo malo myslalam o starankach, plodnych itd. bo nie mialam czasu na to. I chcialabym aby tak zawsze bylo.W PL spala z nami bratanica, wiec bylo zero przytulanek wlasnie w tych dniach 14-16 dc

Jutro wyjezdzamy z przyjaciolmi na weekend do Dunkierki troche polatac po starych bunkrach
Pogoda ma byc wspaniala.
Milego weekendu Wam zycze Kochane.
Buziaki
Aleksis1
moje łóżeczko...takie w stylu retro troszkę...;-)Zobacz załącznik 491716Zobacz załącznik 491717
Kaiuszka - cudne i slodkie to lozeczko
witajcie!!!ja już po drożności...jajowody ma super drożne!!!:-)oby dwa!!tak powiedział lekarz i połozna!!!wiec kamien spadł mi z serca!!tak bardzo się bałam...ale połłzna,bardzo miła kobieta fajnie do mnie mówiła i mnie uspokoiła!!nie miałam narkozy,bo ja nie chciałam!!20 minut wczesnie połózna zrobiła mi zastrzyk przeciwbólowy,zeby nie bolał tak bardzo!!ale i tak czułam cholernie nie przyjemny ból...ale to juz nie wazne!!!!!Ciesze sie,ze są drożne:-)Adam robił sobie badanie na krzepliwośc krwi,bo androlog mu zalecił i wynik miesci się w normie!!:-)tez mnie to bardzo,bardzo cieszy!!!!:-)przepraszam,ze tylko tak o sobie,zaraz ide zjeść coś i potem siędę i poczytam wasze posty

Kurka, ja też mam ginkę tyrana. Na razie nic nie przytyłam, bo jeszcze za wcześnie. Do 20tc pozwoliła mi tylko 2 kg, a do końca 12kg. Chciałabym się tego trzymać, zawsze później lżej, tym bardziej, że mam tendencje do tycia, a już schudnąć mi ciężko.
reklama
kasia.natka
co do wózka to musisz najpierw wiedzieć co jest dla ciebie ważne - wielkość gondoli, waga, rozkładana spacerówka do leżenia, koła pompowane, przekładana rączka, możliwośc dopasowania fotelika, skrętne koła, 4 czy 3 koła itd. a jak już to wszystko będziesz wiedzieć to szukaj takiego który spełni jak najwięcej twoich wymagańhej babolce :-)
Dziewczyny wózkowe- jak wyście wybierały te wózki????wczoraj mnie kolezanka zestresowala troche, ma termin 2 m-ce po mnie i juz ma łózeczko, jakies mebelki i costam jeszcze, a ja nic!
Wiec od wczoraj siedze i wozki ogladam ,ale tego tyle jest, ze nie da sie wybrac!
powariowali...
A, i łożeczka tez ogladnełam i wiecie co, wszystkie kojarzą mi sie z więzieniemNo normalnie takie małe cele z kratami
Na szczescie łozeczek jest mniej modeli.
I pytanie: czy taka szuflada na dole łózeczka w ogole sie przydaje do czegos??bo chyba niewygodna taka przy podłodze jest.. hmm..
alex, Muma , kasia.natka help!!!![]()

a z tą szufladą...hmmm...my zrezygnowaliśmy bo stwierdziliśmy że przecież pościeli się nie chowa codziennie jak w "dorosłym" łóżku a na same poszewki to wystarczy szafa a dodatkowo wtedy ustawienie łóżeczka w pokoju byłoby ograniczone
wszystkie pozdrawiam cieplutko :*