bo z ani@k zadzierać...to hoho...;-):-)
oj tak, nie ma bata.. jak mi ktoś za skórę zajdzie to kara mustafa

ale z zasady jestem miła i sympatyczna
My tez dr.nie chccemy zmieniac!!ale jak nie dał żadnej "piepszonej "rozpiski na dlesze tygodnie to szlag mnie trafia!!i bedziemy musieli pojechac do tego o którym ta pani nam powiedziała...bo nie chce tez czekac,az łaskawie okresli sie kiedy bedzie!!szok dosłownie!!!!;-)
heh a ja np. dzwoniłabym do upadłego, aby JEDEN lekarz oglądał wyniki mojego eMa.. moje zdanie.. po to są rozpiski aby je w końcu rozpisać
Ani@k ja widzisz, jakas troche do tylu jestem....w sensie, ze mozg mi sie chyba zflaczal przy tej ciazy i dostalam malpiego rozumu...ale przysiegam nie wiedzialam, ze ty jestes anty w tym temacie, jakos nigdy mi sie nie rzucilo to w oczy.....moze pisalas zanim nastalam ja na forum, a nie wracalam do tylu....
boszeeee, ten moj niewyparzony jezor.....a moze byc tiramisu?? moj eM robi przepyszne

caly czas ci podpadam ostatnio
hmmm.. cały czas mi podpadasz??? czy ja o czymś nie wiem????

już mi się przyznać w jaki sposób mi jeszcze podpadłaś!!!!
a tiramisu??? no i owszem.. też rodzaj sernika.. ale taki z polskiego sera mmmmmmmmmmmmmmmmm... cud miód i orzeszki mniam:-)
a w sprawach anty.. się po prostu nie wypowiadam..
Ani@k każda by wolała swojego byczka,;-);-) ale niestety ja w inny sposób jak inseminacja nie mogłam zajść ponad 2 lata

. A nie młodnieję niestety:-(
Tere Fere ale ja nigdy nikogo za to nie ganiłam.. to, na co się człowiek decyduje jest jak najbardziej tylko i wyłącznie jego osobistą rzeczą..nawet bardzo osobistą i to mi wystarczy aby mieć jakikolwiek szacunek do tego.. po prostu
Zgłaszam pierwszego gluta do końkursu
sposób przyklejenia gluta do kartki jest oczywiście dowolny.. byleby poszarpany nie był;-)
Kok.o będziesz osobistym doradcą jeżeli chodzi o wymiar SI
A ja się udzielam na wątku
Jak doprowadzić do ładu mieszkanie po pobycie szarańczy, nie dostać przy tym k....cy i nie zwariować. Co roku powtarzam sobie, że to juz ich ostatnie wakacje u nas i składam ręce do Boga żeby już wyszły za mąż i nas nie chciały znać

.
boszszsz ten watek jest też na BB??????

ostatnio ujrzałam 'pływaka' czy jakkolwiek on się nazywa taki mały robalek łazienkowy..brrr..przemieszczał się z prędkością swiatła..nie mogłam za nim nadążyć..

a kiedyś trafił mi się przeogromny pająk z takimi wielkimi długimi zarosniętymi nogami..

a że ja ogólnie cykor jestem to wrzasnęłam tak głośno ze w pobliskich blokach zapaliły się światła..

przy okazji polecam - pająk się wystraszył i uciekł a ja przez jakiś czas miałam tylko lekko zdarte gardło..:-)
powiedzcie, czym się różni czosnek niedźwiedzi od zwykłego czosnku????