Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gatto trzymaj sie.Hej babki.jestem e szpitalu na obserwacji bo ktg wyszlo srednio.jestem wkurzona tym troche Ale lepiej niech mnie poobserwuja.em ma mi przywiezc rzeczy Ale pewnie dopiero po pracy.ech...
Gatto - no i super ze poobserwująHej babki.jestem e szpitalu na obserwacji bo ktg wyszlo srednio.jestem wkurzona tym troche Ale lepiej niech mnie poobserwuja.em ma mi przywiezc rzeczy Ale pewnie dopiero po pracy.ech...

&&&&&&&&& Buziaki dla Ciebie i Gattinki , dawaj znać co u Was:-)
&&&&&Szyszunia -już pisałam do cateriny, ja miałam rok temu pierwszy dzień ostatniej @, oby i dla Was ta data była szczęsliwa&&&&&
Wspolczuje chorego eMa... A nie zaraź się ;-)

, he co bym nie przegapiła?
No ale już bliżej końca gotowania, więc ok...
:-) No co poradzisz?! taki typ!!! w środę jak wróciliśmy ok.19 ze szpitala, po całym dniu, to ja pierwsze co, rzuciłam się do wymycia ostatniej szafki w kuchni, tej co gary i patelnie w niej trzymam. Specjalnie ją zostawiłam na sam koniec, bo wiadomo, ze codziennie się używa, przesuwa i stwerdziłam, że jeszcze się nabrudzi. A w szpitalu jak mi powiedzieli, że mogą mnie już zostawić i przygotowywać do produ, to ja w szoku, że szafka w kuchni nie wymyta!!!!
no sama powiedz, normalna to ja nie jestm....wiem..wiem
jakieś mam skrzywienie psychiczne czy cuś....
no niech się jeszcze aaronka odezwie z sali porodowej to już będą jaja!!!!! Trzymaj się Kochana!!!! w szpitalu nie jest tak źle, ja bym tam wolała zostać, ale co mam zrobić, siłą ich nie wezmę!!!! a co tam dokładnie wyszło? skurcze masz czy co??? trzymam kciuki, zeby wszystko się unormowało!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A co do tempki, to tak: w czasie okołoowulacyjnym tempka wzrasta, po tym skoku widzisz kiedy była owu, potem utrzymuje się na podwyższonym poziomie aż do planowanej @, a na klika dni przed @ spada gwałtownie, chociaż tez może spaść dopiero w dniu dostania @. Jak jesteś w ciąży to temperatura nie spada, utrzymuje się mniej więcej na takim poziomie jak od owulacji, czyli jest podwyższona. Jak zrobisz kilka wykresów, to zobaczysz jak jest u Ciebie, kiedy dokładnie spada, czy w dniu @ czy wcześniej...chyba, ze w kolejnym cyklu nie spadnie...czego Ci z całego serca życzę!!!!!
jeszcze brakuje, żebym do drugiego dania wsadziła pora
:-) ciasto już w lodówce, jeszcze polewę strzelę i chyba koniec...Jak eM przyjdzie to ogarnie kuchnię, bo juz mi się nie chce
bo chyba na rodzenie to jeszcze za wcześnie 

:-) edytowałaś wcześniejszy post, ale ja go nie doczytałam
Matko, ale Oluś duży, fajny chłopak. A jakie ma resolutne spojrzenie, ojj będzie bystrzacha!!!!
i ta jego bródka!!! po prostu słodziutka!!! udał Ci się Kochana egzemplarz!!!
ale najpierw musi mi ktoś zrobić...w środę po akcji szpitalnej, po kąpieli mój M. mi zrobił...ale masakra!!! on się nadaje na fotografa
nie widzi, że albo oczy zamknęłam, albo ułozyły mi się włosy tak jakbym miała odstające ucho!!! no wściekłam się jdnym słowem i wykasowałam wszystkie!!!! może koleżanka mi jutro strzeli coś przyzwoitego...no chyba że te fatalne zdjęcia to wina kiepskiej modelki
no zobaczymy...
ale spokojnie...już nie mam co robić, więc siedzę spokojnie na tyłku