reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam i żegnam no tak szybkiego posta dawno nie miałam ;D już po przeprowadzce - jestem w euforii - ciekawe jak jutro ;)

Dobrej nocki o jak fajnie mamy dwie Anie :)

reklama
No witam was moje kochane... jak zwykle po dlugiej przerwie i jak zwykle w nocy....

Bardzo sie za wami stesknilam.... u mnie nic nowego... Cwicze dalej ale apetyt mi wzrosl i juz nie panuje nad dieta..Mezula wykorzystywalam ale chyba jeszcze nie dziela :-D. bo zaczelam plamic 3 dni przed @ ale jednak. .. No wiec lada dzien sie rozkreci. Ale co tam za miesiac tez jest owu..;-)

Elzbietko jak sie czujesz?

Dziewczynki dla wszytkich was serdeczne pozdrowionka i mam nadzieje czesciej zagladac...

No witam was moje kochane... jak zwykle po dlugiej przerwie i jak zwykle w nocy....

Bardzo sie za wami stesknilam.... u mnie nic nowego... Cwicze dalej ale apetyt mi wzrosl i juz nie panuje nad dieta..Mezula wykorzystywalam ale chyba jeszcze nie dziela :-D. bo zaczelam plamic 3 dni przed @ ale jednak. .. No wiec lada dzien sie rozkreci. Ale co tam za miesiac tez jest owu..;-)

Elzbietko jak sie czujesz?

Dziewczynki dla wszytkich was serdeczne pozdrowionka i mam nadzieje czesciej zagladac...

Majeczko - podziwiam Twoje nastawienie :) Doczekasz się i Ty, zobaczysz :) A te plamienia jeszcze nic nie znaczą ;) Może się @ nie rozkręci?? :) Tego Ci życzę :D

Majeczko - podziwiam Twoje nastawienie :) Doczekasz się i Ty, zobaczysz :) A te plamienia jeszcze nic nie znaczą ;) Może się @ nie rozkręci?? :) Tego Ci życzę :D

Majeczko, skarbie, fajnie cie tu znowu widziec :). z tymi plamienaimi róźnie bywa. ja w 6 tyg dostalam. ale już na szczescie sie skończyły :)
bądź dzielna tak jak jestes teraz :) a dzidzia będzie duman z Mamusi :) :-* :-* :-*

Majeczko, skarbie, fajnie cie tu znowu widziec :). z tymi plamienaimi róźnie bywa. ja w 6 tyg dostalam. ale już na szczescie sie skończyły :)
bądź dzielna tak jak jestes teraz :) a dzidzia będzie duman z Mamusi :) :-* :-* :-*

witam

wątek nam spada - wszystkie 30-stki poza zasiegiem ??????????

MAjeczko - plamienia w II fazie taż mialam ale po hsc wszystko minęlo!!!!!!!
a moze to aka pozorna@ - i to juz ostatnie plamienie na 9 miesiecy ??????

witam

wątek nam spada - wszystkie 30-stki poza zasiegiem ??????????

MAjeczko - plamienia w II fazie taż mialam ale po hsc wszystko minęlo!!!!!!!
a moze to aka pozorna@ - i to juz ostatnie plamienie na 9 miesiecy ??????

reklama
dzien dobry Trzydziestki :)

taak, wateczek coś podupada znowu... wiekszość się relaksowywuje na jakis wyjazdach....a te co zostały, jakoś często gęsto nie piszą. Ale cóż ::)

majeczko miło, że się odezwałas. Te plamienia to może jednak nie na @, może to jakie implantacyjne. Trzymam kciuki, a jak nie tym razem, to przecież przed nami wakacyjne miesiące--- wprost wymarzone na staranka, wpadeczki i inne figlarne baraszkowanka ;D
anusienko byłaś na monotoringu cyklu dzisiaj?? jak tam dominujący już się pokazał? ;)
moniolek a co to za przeprowadzka?? zdradź więcej szczegółów, bo ja chyba nie w temacie...

a u mnie wlasnie 2 dzień cyklu... @ przyszla wczoraj rano... jak milusio.. ;) faszeruję sie znowu ketonalem, byle do jutra, myślę, że już będzie lepiej. bylam na zakupach dzisiaj - na poprawienie humorku i kupiłam sobie fajną sportową marynarkę - wreszcie, bo polowałam już długo i w koncu na cos fajnego trafiłam :) a wczoraj byłam na 2 urodzinach mojego chrzesniaka :) kupilismy mu rowerek - no i ciągle chcial nim jeździć :laugh: rozkoszny, doprawdy, hihi ;D

Do góry