Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
byłam w tamten poniedziałek i było ok.. teraz w środę mam wizytęAle lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko ok
a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?@wiktoriasleczka ja miałam takie bóle pleców, mam ponad roczną córkę, uszy do góry to normalne![]()
Tak delikatne skurcze coś w stylu okresowych są ok, jeśli coś cię mocniej boli, bądź niepokoi to skontaktuj się z lekarzem.a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?![]()