Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
byłam w tamten poniedziałek i było ok.. teraz w środę mam wizytęAle lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko ok
a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?@wiktoriasleczka ja miałam takie bóle pleców, mam ponad roczną córkę, uszy do góry to normalne![]()
Tak delikatne skurcze coś w stylu okresowych są ok, jeśli coś cię mocniej boli, bądź niepokoi to skontaktuj się z lekarzem.a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?![]()