Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przeczytalam wszytkie wypowiedzi i zaczynam sie bacW moim przypadku skurcze porodowe to tak jak ból na @, po prostu boli brzuch na początku boli trochę a potem coraz mocniej i mocniej, niektore kobietki mają też bole krzyżowe, te ponoć sa o wiele boleśniejsze, ale ja ich nie mialam więc tak naprawdę nie wiem.
Ja wlasnie mam takie bole jak na @ i brzuch twardnieje jak kamien,a do tego bole krzyza

a normalnie chyba 2 zl wiecej....on jest z tj serii babydream, jeszcze mam talk i balsam z tego samego...ciekawe czy sie sprawdzi ....
zmienilam tydzien temu krem na rozstepy i przeciw nim na Eveline i sluchajcie ZNIKNELY

po tygodniu. jestem w szoku po prostu. bo mi wyskoczyly na tylku te rozstepy mimo ze od 4 miesiaca codziennie sie smarowalam wlasnie z Rossmanna a teraz moment i nie mam:-)
ale boje sie ze pozniej niedam sobie rady z takim malenstwem, chodziłam do SR , czytam poradniki i takie tam a strach jest, wstyd się przyznac ale chyba nawet niewiem jak sie dziecko ubiera
tych rzeczy tyle. Takie obawy sa normalne?I mam stracha ze przez to ze sie boje to przenosze ciąze:-(