C
Czybedemama
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możesz lecz raczej powinno byc to plamienie, a już na pewno bez skrzepówOgólnie okres powinnam dostać 18.01 według cyklu a teraz nagle 5 dni wcześniej, czyli mój cykl trwał w tym miesiącu 21 dni. Czytałam że jeśli krwawie ustąpi np po 3 dniach będzie bardziej skąpe to test można ponowić
To spróbuj zrobić 18. Wtedy już powinien być wiarygodnyOgólnie okres powinnam dostać 18.01 według cyklu a teraz nagle 5 dni wcześniej, czyli mój cykl trwał w tym miesiącu 21 dni. Czytałam że jeśli krwawie ustąpi np po 3 dniach będzie bardziej skąpe to test można ponowić
Ogólnie okres powinnam dostać 18.01 według cyklu a teraz nagle 5 dni wcześniej, czyli mój cykl trwał w tym miesiącu 21 dni. Czytałam że jeśli krwawie ustąpi np po 3 dniach będzie bardziej skąpe to test można ponowić
I co u Ciebie z tego wynikło?Ogólnie okres powinnam dostać 18.01 według cyklu a teraz nagle 5 dni wcześniej, czyli mój cykl trwał w tym miesiącu 21 dni. Czytałam że jeśli krwawie ustąpi np po 3 dniach będzie bardziej skąpe to test można ponowić