Hej Dziewczyny mam pytanie bo nie chce nie potrzebnie wariować. Otóż jestem w 12 tygodniu drugiej Ciąży za sobą mam 6 poronień i ciążę pozamaciczną dlatego ta ciąża jest bardzo wyczekiwana i bardzo się o nią Martwię. W 6 tygodniu myślałam , że znów tym razem szczęście nas ominęło ponieważ dostałam silnego krwotoku jednak okazało się , że był to krwiak, serduszko dzidziusia biło doskonale , dostałam Progesteron CYCLOGEST 400mg ( Mieszkam w UK) i tak dociaglismy do 12 tygodnia. W tamtym tygodniu miałam badania prenatalne , które wyszy idealnie. Jednak zauważyłam , że od 2 dni mam bóle brzucha jak na miesiączkę trochę zazwyczaj jak pochodzę trochę dłużej bądź postoję i lekki dyskomfort w lędźwiach. Nie jest to ból , że muszę brać tabletki przeciwbólowe, ale trochę martwi. Dodam , że doskonale wiem , że Nikt tu nie jest lekarze , ale chce zasięgnąć waszej porady bądź może za bardzo panikuję i wystarczy tylko trochę odpocząć ( w domu pełna życia 4 latka) a może to coś złego? Wizytę z Położną mam 20 sierpnia. Dziękuję z całego serca za Pomoc.