Jak się czujecie w 12 tygodniu ciąży? Czy przechodzą wam już mdłości? Ja codziennie czuje się okropnie.. czy to normalne że każdego dnia czuje się tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja i w 20tc miałam mdłościJak się czujecie w 12 tygodniu ciąży? Czy przechodzą wam już mdłości? Ja codziennie czuje się okropnie.. czy to normalne że każdego dnia czuje się tak?
Ja w ostatniej ciąży byłam w 16 tc w szpitalu bo tak zwracałam. Mdłości mialam dużo dłużej.Jak się czujecie w 12 tygodniu ciąży? Czy przechodzą wam już mdłości? Ja codziennie czuje się okropnie.. czy to normalne że każdego dnia czuje się tak?
O kurde, ja wymiotuję jak zjem coś z mleka takiego „nieprzetworzonego” tzw płatki z mlekiem, budyń, sernik na zimno, ciekawe czy młody będzie miał alergię na BMKJa w obu ciążach miałam mdłości jakoś do 16/17 tc. Teraz 25 tc i zdarza mi się zwymiotować z rana ale bardzo rzadko. W poprzedniej ciąży wymiotowałam po każdym zjedzeniu czegokolwiek z jajkamia co ciekawe później okazało się że córka ma alergię na białko jajka kurzego
![]()