Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy któraś z was może tak miałaDziewczyny pisze do was z takim pytaniem tylko proszę bez zbędnych komentarzy . Dwa dni spóźniał mi się okres ale przyszło tylko zawsze miałam 7 dni a teraz 1 dzień krwawilam a kolejne 2 dni prawie nic czy to może być ciąża
Tak miały dziewczyny zarówno te, które były w ciąży jak i te, które w niej nie byłyCzy któraś z was może tak miała
A jak zrobi test i wyjdzie negatyw a na forum ktoś tak miał to co ?Tak miały dziewczyny zarówno te, które były w ciąży jak i te, które w niej nie były
Ej, no serio- najtańszy test to koszt 5 zł…
To koniecznie trzeba założyć nowy wątek i analizować to z większą grupąA jak zrobi test i wyjdzie negatyw a na forum ktoś tak miał to co ?
Może ciąża a może COVID?Dziewczyny pisze do was z takim pytaniem tylko proszę bez zbędnych komentarzy . Dwa dni spóźniał mi się okres ale przyszło tylko zawsze miałam 7 dni a teraz 1 dzień krwawilam a kolejne 2 dni prawie nic czy to może być ciąża
nieCzy któraś z was może tak miała