angeliskax
Moderator
ale mówimy i pappa czy o inne badania? Bo ja zrozumiałam chyba o inne. Pappa łącznie ze skierowanie jest darmowa ale typu morfo itp to juz płatne
ja miałam za darmo
Ginekolog był cały czas u mnie prywatny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale mówimy i pappa czy o inne badania? Bo ja zrozumiałam chyba o inne. Pappa łącznie ze skierowanie jest darmowa ale typu morfo itp to juz płatne
ja miałam za darmo
Ginekolog był cały czas u mnie prywatny.
Mam teraz na myśli ogólną morfologię krwi i badanie moczu.ale mówimy i pappa czy o inne badania? Bo ja zrozumiałam chyba o inne. Pappa łącznie ze skierowanie jest darmowa ale typu morfo itp to juz płatne![]()
rzadko się to zdarza ,to musiałaś poprostu trafić na fajnego ginekologa któremu nie zależy tylko na kasie .Mam teraz na myśli ogólną morfologię krwi i badanie moczu.
Co miesiąc dostawałam skierowanie i w mojej przychodni pobierali mi krew za darmo .
To możliwe że miał z nimi umowę albo coś, bo tak generalnie nie ma. Właśnie nawet ja robiąc w tej przychodni w poprzedniej ciąży gdzie chodziłam prywatnie na wizyty musiałam płacić za to...Mam teraz na myśli ogólną morfologię krwi i badanie moczu.
Co miesiąc dostawałam skierowanie i w mojej przychodni pobierali mi krew za darmo .