bleucoco
Fanka BB :)
W sensie, że od środka piwne a na brzegach szare?Myślę, że to się już nie zmieni. Dwa kolory tęczówki się zdarzają jest to tzw. heterochromia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sensie, że od środka piwne a na brzegach szare?Myślę, że to się już nie zmieni. Dwa kolory tęczówki się zdarzają jest to tzw. heterochromia.
Tak, jak najbardziej. Mogą wystąpić w różnych konfiguracjach kolorystycznych.W sensie, że od środka piwne a na brzegach szare?![]()
No to szok! Zawsze myślałam, że to jest bardziej jakaś plama albo jedno oko takie a drugie inneTak, jak najbardziej. Mogą wystąpić w różnych konfiguracjach kolorystycznych.
Heterochromia to albo różne kolory oczu albo dwukolorowe tęczówki.No to szok! Zawsze myślałam, że to jest bardziej jakaś plama albo jedno oko takie a drugie inneCiekawa jestem zatem czy mu tak zostanie
Idealnie byłby wymieszaniem obojga rodziców
![]()
Mogą. Ja miałam do 12 roku życia niebieskie oczy, potem zielone i teraz mam jasnobrązoweA czy zielone oczy mogą się np zmienić na brązowe lub też piwne? Czy ktoś posiada takie informacje?![]()
A czy któraś z Was spotkała się z taką sytuacją zeby kolor zielony mógł zmienić się na bardziej brązowy? Czy jeżeli oczy zmieniają się na kolor brązowy to przechodzą przez różne kolory? Jak wyglada zmiana koloru oczu z szarych do brązowych?
Pisałam wyżej, że z szarych oczu mojemu synowi zrobiły się piwneA czy dzieciom z szarymi oczami mogą się zmienić na brązowe lub piwne? Oczy mogą z jasnych zrobić się ciemne? Bo wiem że z granatowych od urodzenia mogą się zrobic niebieskie ale czy w drugą stronę to działa?